۱۴۰۱/۰۴/۲۲- ۱۲:۲۳ - مشاهده: ۵۲۰

اختتامیه جشنواره امید و یاریگری در دانشگاه صدا و سیما برگزار می‌شود

جشنواره امید و یاری گری به اهتمام دانشگاه صداوسیما برای دومین سال متوالی در راستای بزرگداشت جهادگران سلامت برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما؛ نخستین دوره جشنواره امید و یاری گری با موضوع شکست کرونا میزبان دانشجویان هنرمند در مقاطع هنری کاردانی و کارشناسی بود. شورای سیاست گذاری تصمیم گرفت در دوره دوم میزبان تمام دانشجویان از تمام رشته‌ها و مقاطع مختلف در سراسر کشور با موضوعات شکست کرونا و تجلیل از جهادگران و مدافعان سلامت باشد. این جشنواره در هفت بخش و در قالب های انیمیشن، موشن گرافیکس، پوستر، تصویرسازی، فیلم، مستند و نمایش رادیویی میزبان تولیدات دانشجویان هنرمند سراسر کشور بود.

از نیمه اردیبهشت تا نیمه خرداد فرایند داوری آثار در بخش های مختلف در طول جلسات متعدد حضوری و مجازی با شرکت داوران محترم و بازبینی دقیق آثار انجام شد و برگزیدگان جشنواره مشخص شدند. هیئت داوران در بخش های مختلف براساس تعدد و کیفیت آثار، برگزیدگان و شایسته تقدیرها را معرفی کردند. رویکرد اصلی مورد توجه در محتوای آثار شکست کرونا و تقدیر از جهادگران کادر پزشکی و پرستاری و مدافعان سلامت بود.

151 اثر توسط 97 دانشجوی هنرمند به دبیرخانه جشنواره ارسال شد. کمیته اجرایی دومین دوره جشنواره این آثار را به سه گروه تقسیم کرد.

1- بخش انیمیشن کوتاه و موشن گرافیک با داوری آقایان: علیرضا پورشکوری، حسن زریابی و امید خوش نظر

2- بخش فیلم و مستند کوتاه، نمایش رادیویی با داوری آقایان: مجید شریف خدایی ، دکتر وحید اله موسوی و دکتر محمد حسن فردوسی زاده

3-بخش پوستر و تصویرسازی با داوری آقایان شعیب حسینی مقدم ، حسین میرزاپور و رضا مکتبی

مراسم اختتامیه دومین جشنواره امید و یاری گری دانشگاه با حضور استادان  و علاقه‌مندان در روز دوشنبه سوم مرداد ماه 1401 در تالار شهید مهندس دانشگاه صداوسیما برگزار می‌گردد.