تعداد بازدید : 429 - تاریخ خبر : یکشنبه 26 دی 1400 - 09:51
همکاری برای روایت خدمات جامعه پزشکی در دفاع مقدس

دانشگاه صداوسیما و مرکز تحقیقات سلامت دفاعی با هدف و ثبت و روایت خدمات و ایثار جامعه پزشکی در دوران دفاع مقدس تفاهم نامه امضا کردند.

به گزارش روایط عمومی دانشگاه، مرکز تحقیقات دفاعی با هدف جمع آوری و ثبت تجربیات جامعه پزشکی در دوران دفاع مقدس در قالب کتاب، فیلمنامه، فیلم کوتاه و بلند، مستند و ...با دانشگاه صداوسیما تفاهم نامه همکاری امضا کردند.
دکتر خردمند رئیس مرکز تحقیقات، با بیان اینکه جامعه پزشکی در دوران دفاع مقدس نقش بسیار فعالی را ایفاء و تجربیات
گرانبهائی را کسب نموده است، گفت: در زمینه ی ثبت این تجربیات و نقش برجسته ی پزشکان، پرستاران، امدادگران و در کل جامعه پزشکی کارهای درخور و شایسته و ماندگار برای نسل آینده انجام نشده است . وی ابراز امیدواری کرد با امضای این تفاهم نامه و با همکاری استادان و دانشجویان دانشگاه صداوسیما این تجربیات ارزشمند، ثبت و ماندگار شود.
وی آشنا شدن نسل جوان با این گنجینه ی ارزشمند از ایثار و فداکاری و ازجان گذشتگی را از ثمرات این تفاهم نامه دانست و گفت انتقال این تجربیات ارزشمند به نسل جوان از منویات مقام معظم رهبری و امام راحل (ره) است که امیدواریم با اجرای این تفاهم نامه، دانشجویان دانشگاه صداوسیما از این تجربیات بهره مند شوند.

در ادامه دکتر اسفندیاری رئیس دانشگاه صداوسیما ضمن تشکر از دکتر حسام پور مدیر امور بین الملل و همکاری‌های علمی دانشگاه صداوسیما برای آماده سازی مقدمات این تفاهم نامه،  گفت: دکتر خردمند و همکارانشان در مرکز تحقیقات سلامت دفاعی، با هدف جمع آوری و ثبت فعالیت‌های جامعه پزشکی در دوران دفاع مقدس و تدوین این تاریخ و بازنمائی آن در حوزه‌های مختلف، همکاری‌هایی دارند. ما نیز در دانشگاه صداوسیما با امضای این  تفاهم‌نامه ، در این زمینه، هم برای برگزاری نشست‌ها و جلسات روایتگری برای دانشجویان توسط این بزرگواران و دیگر همکارانشان و هم برای کارهای پژوهشی و تولیدی دانشجویان در این زمینه‌ها آماده همکاری هستیم. و ان شاء الله واحد تولید دانشجوئی هم همکاری خوبی خواهد داشت.