تعداد بازدید : 514 - تاریخ خبر : شنبه 20 آذر 1400 - 21:50
فراخوان دومین جشنواره "امید و یاری ‌گری"

دانشکده هنرهای دیجیتال و دانشکده تولید رادیو و تلویزیون دانشگاه صداوسیما با همکاری معاونت فرهنگی دانشجویی برگزار می کند

از آمدن ویروس کرونا به زندگی‌هایمان نزدیک به دو سال می‌گذرد. ویروسی کوچک اما خطرناک که همه ابعاد زندگی انسان‌ها را تحت‌تأثیر خود قرار داده است. همه مردم در این زمان سخت با این ویروس مقابله کردند؛ از مدافعان پرافتخار سلامت گرفته تا اشخاصی که به دلیل شرایط همه‌گیری دچار مشکلات اقتصادی شدند. با واکسیناسیون جامع مردم در کشور، وضعیت بهتری شکل گرفت اما جهاد تا شکست کامل ویروس منحوس ادامه دارد. باید تلاش کنیم تا در ادامه سال 1400 دست‌به‌دست همدیگر دهیم و با یاری‌ گری از سختی‌ها همچون سال گذشته عبور کنیم تا بتوانیم قرن جدید شمسی را با امیدهای زیادی برای موفقیت و سربلندی کشورمان رقم بزنیم.
مسابقه:
دانشکده هنرهای دیجیتال و دانشکده تولید رادیو و تلویزیون دانشگاه صداوسیما با همکاری معاونت فرهنگی دانشجویی قصد دارند باتوجه ‌به استقبال خوب دانشجویان از نخستین جشنواره امید و یاری ‌گری، در سال جدید تحصیلی به سهم خود، جشنواره‌ای را در فضای مجازی برای مقابله با ویروس کرونا و احترام به مدافعین سلامت برای تمام دانشجویان سراسر کشور برگزار کنند. ازاین‌رو دومین جشنواره امید و یاری ‌گری با محوریت موضوع "شکست کرونا" در هفت قالب فیلم کوتاه، انیمیشن کوتاه، مستند کوتاه، موشن گرافیکس، نمایش رادیویی، پوستر و تصویرسازی میزبان آثار ارسالی دانشجویان هنرمند است.
محورهای مسابقه:
• مبارزه با ویروس کرونا در جبهه‌های مختلف
• واکسیناسیون سراسر کشور برای مقابله با ویروس
• اتحاد و همدلی مردم برای مقابله با ویروس کرونا
• تولید افتخارآفرین واکسن ایرانی در برابر ویروس
• تلاش شبانه روزی و بی دریغ پزشکان و پرستاران و همه کادر فداکار بیمارستانی برای مقابله با کرونا
• فعالیت‌های فداکارانه ارگان‌های مختلف کشور همچون سپاه، نیروی انتظامی، هلال احمر، ارتش، بسیج و ... در مقابله با شکست ویروس کرونا
• افزایش امید و خود باوری در مردم برای شکست ویروس
• یاری ‌گری مردم در شرایط مختلف به یکدیگر برای گذراندن شرایط ایجاد شده
• مقابله با اخبار جعلی در جریان پخش ویروس
• ترسیم چشم انداز کشور در آینده
• مراقبت‌های فردی و جمعی برای حفظ حقوق خود و دیگران در برابر کرونا در همه زمان‌ها
• وضعیت بهبود یافتگان بعد از کرونا و تلاش برای افزایش امید به زندگی در مردم
• وضعیت کشور بعد از بحران کرونا در حوزه‌های اقتصادی
قوانین و مقررات:
 آثار می‌بایست با ایده‌های نو و به دور از هرگونه کپی برداری طراحی شوند.
 اثر ارسال شده به جشنواره نباید به مؤسسه و نهادی فروخته شده باشد و اثر باید اصیل و اورجینال متعلق به خود هنرمند باشد.
 دانشجویان سراسر کشور در مقاطع مختلف می‌توانند در این فراخوان شرکت کنند.
 مشخصات کامل هر فرد شامل نام، نام خانوادگی، شماره تماس و کد ملی است. همچنین لازم است که هر شخص تصویر کارت دانشجویی خود را ضمیمه مشخصات فردی به دبیرخانه مجازی ارسال کند.
 هر هنرمند مجاز است در هر بخش حداکثر دو اثر ارسال کند.
 هر فیلمساز در صورت تمایل می‌تواند در هر چهاربخش (فیلم کوتاه، مستند کوتاه، انیمیشن کوتاه و موشن گرافیکس) نیز شرکت کند.
 موارد پیش‌بینی‌نشده در مقررات جشنواره که در فراخوان منظور نگردیده است پس از اتخاذ تصمیم نهایی توسط دبیرخانه جشنواره به اطلاع خواهد رسید.
 پس از راهیابی فیلم‌های تولیدی به جشنواره امکان خارج کردن آثار از جشنواره وجود نخواهد داشت.
 پوسترها باید با رزولوشن حداقل 200 dpi در فرمت JPEG با اندازه 50*70 ارسال شود.
 موشن گرافیکس ها و انیمیشن‌های تولیدی نباید کمتر از سی ثانیه و بیشتر از ده دقیقه باشند.
 آثار ارسالی موشن گرافیکس و انیمیشن باید با فرمت MP4(کدک(H.264 در اندازه حداقل 1024 در 1280 پیکسل برای جشنواره ارسال و بارگذاری شوند.
 حجم ارسالی آثار موشن گرافیکس و انیمیشن نباید بیشتر از 400 مگابایت و آثار پوستر و تصویرسازی نباید بیشتر از 10 مگابایت باشد.
 آثار فیلم و مستند کوتاه باید در یکی از قطع‌های HD با فرمت‌های Mp4(H264) و HEVC(H265) ارسال شوند.
 تهیه‌کننده و یا نماینده قانونی ایشان، مسئولیت ارسال فیلم به جشنواره را برعهده دارد.
 چنانچه آثار ارسالی در دوره قبلی جشنواره ارائه شده باشند، دبیرخانه جشنواره از پذیرش آن اثر معذور است.
 طول مدت آثار فیلم و مستند کوتاه حداقل یک دقیقه و حداکثر سی دقیقه است.
 حجم ارسالی آثار فیلم و مستند کوتاه به جشنواره نباید بیشتر از هفتصد مگابایت باشد. (بهتر است در صورت بالا بودن حجم، اثر را تبدیل کرده و به جشنواره ارسال کنید. جشنواره در صورت نیاز خود در مرحله نهایی داوری، فیلم باکیفیت بالا را از تهیه‌کننده درخواست می‌کند)
 متقاضیان شرکت در بخش نمایش رادیویی لازم است، اثر خود را با فرمت MP3 به همراه اطلاعات به جشنواره ارسال کنند.
 نمایش‌های رادیویی تک قسمتی با مدت‌زمان حداکثر سی دقیقه مجاز به شرکت در جشنواره هستند.
 در بخش نمایش‌های رادیویی، کارگردان به‌عنوان صاحب اثر شناخته می‌شود.
 از هر کارگردان تنها یک اثر در بخش مسابقه نمایش رادیویی انتخاب خواهد شد.
 جشنواره حق استفاده از آثار ارسالی را به‌صورت پخش در فضای مجازی و یا نمایشگاهی با ذکر مشخصات صاحب اثر خواهد داشت.
 به تقاضای شرکت آثاری که مدارک آنان ناقص ارسال شود و یا اثرشان معیوب باشد، ترتیب اثر داده نخواهد شد.
 درصورتی‌که هویت غیر دانشجویی هر شرکت‌کننده‌ای در هر مرحله‌ای از جشنواره مشخص شود، اثر از جشنواره کنار گذاشته خواهد شد.
 ارائه اثر به دبیرخانه به منزله پذیرش تمامی شرایط، قوانین و زمان‌بندی جشنواره است.
 داوران در هر بخش بر اساس تعداد شرکت‌کنندگان و کیفیت آثار تصمیم می‌گیرند و حقِ دادن جوایز بیشتر و یا ندادن جایزه را در هر بخش و گروه خواهند داشت.
ارسال آثار
متقاضیان شرکت در مسابقه، می‌توانند آثار خود را از راه‌های زیر به دبیرخانه مجازی ارسال کنند:
1. ارسال اثر به ایمیل جشنواره: oyfestival@iribu.ac.ir
2. ارسال اثر به شماره تماس در پیام‌رسان‌های مختلف: +98 921 972 0690
ارتباط: @omidvayarifestival2nd / صفحات مجازی انجمن علمی هنرهای دیجیتال دانشگاه صداوسیما
توصیه می‌شود برای ارسال بهتر آثار کوتاه با حجم بالا از سایت‌های آپلود استفاده شود و لینک آثار به دبیرخانه همراه با اطلاعات ارسال شود.
جوایز مسابقه
نفر اول در بخش فیلم کوتاه: دو میلیون و پانصد هزار تومان