تعداد بازدید : 1382 - تاریخ خبر : چهارشنبه 14 مهر 1400 - 17:30
اطلاعیه شماره2

جدول زمانبندی و نحوه برگزاری مصاحبه غیر حضوری (مجازی) کد ٢٣

بدینوسیله به اطلاع داوطلبانی که فهرست اسامی آنان در پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان سنجش آموزش کشور به عنوان معرفی شدگان کد 23 رشته‌های شرایط خاص دانشگاه صداوسیما در آزمون سراسری سال 1400 درج گردیده و در زمان مقرر نسبت به ثبت‌نام اینترنتی و بارگذاری (صحیح و کامل) مدارک لازم در سامانه‌ی گلستان این دانشگاه اقدام نموده­اند، می­رساند فهرست اسامی معرفی­شدگانی که مجاز به شرکت در جلسه مصاحبه (علمی و عمومی) به پیوست این اطلاعیه اعلام می­شود و از ایشان دعوت به عمل می­آید تا براساس جدول زمانبندی و با رعایت موارد ذیل در مصاحبه مجازی شرکت نمایند.
شایان ذکر است با توجه به شرایط ایجاد شده بر اثر پاندمی و شیوع بیماری کرونا و به منظور جلوگیری از انتشار بیماری و حفظ سلامتی شما عزیزان، مرحله مصاحبه علمی و عمومی به شیوه غیرحضوری (مجازی) برگزار خواهد شد.
تذکرات مهم:
1) هریک از داوطلبان دعوت شده، می­بایست در مصاحبه مجازی علمی و عمومی که در دو قسمت مجزا و براساس شیوه نامه برگزاری مصاحبه علمی و عمومی مجازی مندرج در انتهای این اطلاعیه برگزار می­شود، شرکت نمایند و عدم حضور داوطلبان در هر یک از این دو مصاحبه مجازی به منزله انصراف قطعی وی تلقی می‌شود.
2) با توجه به اینکه جلسات مصاحبه مجازی در سامانه آموزش الکترونیکی دانشگاه صداوسیما (LMS) و در محیط نرم افزار Adobe Connect، الزاماً به صورت صوتی-تصویری برگزار خواهد شد، داوطلبان می­بایست کلیه امکانات نرم افزاری و سخت افزاری لازم جهت برقرای ارتباط اینترنتی صوتی و تصویری با کیفیت مناسب را قبل از زمان مصاحبه علمی و عمومی شخصاً فراهم نمایند. در صورت عدم وجود دوربین (وبکم) و نداشتن تصویری واضح از چهره­ی داوطلب، مصاحبه فاقد اعتبار است.
3) داوطلب می بایست حتماً قبل از برگزاری جلسه مصاحبه، راهنمای استفاده از نرم افزار Adobe connect و شیوه­نامه برگزاری مصاحبه علمی و عمومی مجازی را که در انتهای این اطلاعیه بارگذاری شده است، با دقت مطالعه نموده و تمام ضوابط این شیوه­نامه را قبل، حین و پس از برگزاری جلسه مصاحبه رعایت نماید.
4) قبل از شروع مصاحبه ها، جهت آشنایی با روش انجام کار و معرفی سامانه مصاحبه مجازی، از طریق آدرس https://b2n.ir/u61807 فایل آموزشی مربوطه را مشاهده نمایید.
5) مطابق جدول زمانبندی مندرج در انتهای اطلاعیه، برای هریک از رشته­های الف) کاردانی فنی- الکترونیک و مهندسی برق ب) روزنامه­نگاری ج) تلویزیون و هنرهای دیجیتال د) کارگردانی تلویزیون، یک «اتاق انتظار مجازی مصاحبه علمی» و یک «اتاق انتظار مجازی مصاحبه عمومی» درنظر گرفته شده است و داوطلب می بایست در زمان مشخص شده در جدول زمانبندی، ابتدا وارد «اتاق انتظار مجازی مصاحبه علمی» شده و پس از اتمام مصاحبه علمی، وارد «اتاق انتظار مجازی مصاحبه عمومی» شود.
6) عدم حضور به موقع داوطلب در اتاق مجازی مصاحبه علمی یا عمومی، برابر جدول زمان‌بندی اعلام شده (ساعت و روز تعیین شده) به منزله انصراف تلقی شده و فرصت دیگری برای انجام مراحل مذکور وجود نخواهد داشت و هیچ اعتراضی وارد نخواهد بود.
7) با توجه به اینکه زمانبندی اعلام شده تقریبی است و امکان تأخیر غیرقابل پیش‌بینی در روند مصاحبه وجود دارد، کلیه داوطلبان می‌بایست برنامه زمانی خود را در روز مصاحبه به طورکامل به این امر اختصاص دهند.
8) داوطلبان رشته تلویزیون و هنرهای دیجیتال می­بایست، ابزار مورد نیاز برای طراحی را همراه خود داشته باشند. وسایل مورد نیاز آزمون عملی، تخته شاسی به ابعاد A3، مدادهای (سیاه- طراحی) پررنگ و نرم، پاک­کن و تراش و گیره­های کاغذی می­باشد.
9) نتیجه نهایی آزمون سراسری سال 1400 از طریق سازمان سنجش آموزش کشور اعلام خواهد شد و در هیچ یک از مراحل پذیرش و مصاحبه علمی و عمومی، امکان تجدید نظر وجود ندارد.
10) به داوطلبان توصیه اکید می‌گردد، از هرگونه مراجعه حضوری به دانشگاه جدا خودداری کنند و اخبار و اطلاعیه‌ها را از طریق سایت دانشگاه صداوسیما به آدرس www.iribu.ac.ir روزانه دنبال نمایند.
11) در ﺻـﻮرت ﺿـﺮورت ﺻـﺮﻓاً ﺷـﻤﺎره ﺗﻠﻔـﻦ‌های 22168540 ، 22168643 و 22168538 در ساعات اداری، ﭘﺎﺳﺨﮕﻮی سوالات احتمالی داوﻃﻠﺒﺎن ﺧﻮاﻫﺪ ﺑﻮد.
فایل‌های مورد نیاز معرفی‌شدگان دعوت شده به مرحله مصاحبه مجازی:
دانلود فایل pdf اسامی دعوت شدگان به مصاحبه مجازی و جدول زمانبندی حضور
دانلود فایل pdf شیوه نامه برگزاری مصاحبه علمی و عمومی مجازی