تعداد بازدید : 988 - تاریخ خبر : دوشنبه 15 شهریور 1400 - 10:56
اطلاعیه

قابل توجه پذیرفته شدگان رشته‌ی دکتری مطالعات رسانه – رادیو و تلویزیون دانشگاه صداوسیما در آزﻣﻮن دکتری سال 1400

ضمن عرض تبریک و آرزوی توفیق و بهروزی برای کلیه پذیرفته شدگان محترم، به اطلاع می رساند فرآیند ثبت نام و پذیرش دانشگاه صداوسیما، در دو مرحله غیرحضوری (اینترنتی) و حضوری (تحویل مدارک) صورت خواهد پذیرفت. بدیهی است قطعی شدن ثبت نام هر دانشجو منوط به انجام بدون نقص پذیرش غیر حضوری (اینترنتی) و سپس مراجعه به دانشگاه و تحویل مدارک خواسته شده به صورت حضوری الزاماً مطابق با زمان اعلام شده از طرف دانشگاه می باشد. شایان ذکر است تاریخ پذیرش حضوری و مدارک مورد نیاز متعاقباً اعلام می شود. خواهشمند است قبل از هر اقدامی برای ثبت نام، ضمن مطالعه کامل فایل اطلاعیه نحوه ﭘﺬﯾﺮش و ثبت نام غیرحضوری (اینترنتی) پذیرفته شدگان آزﻣﻮن دکتری سال 1400 که در پیوست این اطلاعیه قرار دارد، نکات مهم ذیل را با دقت مطالعه نموده و سپس اقدام به انجام ثبت نام نمائید تا در روند ثبت نام دچار مشکل نشوید.
1) زمان پذیرش غیرحضوری (اینترنتی) دانشجویان دکتری ورودی 1400، روزهای 20 لغایت 21 شهریور ماه 1400 می باشد. پذیرفته شدگان باید با ورود به سامانه گلستان دانشگاه صداوسیما به آدرس http://golestan.iribu.ac.ir با استفاده از فایل راهنمای تصویری انتهای این اطلاعیه، نسبت به ثبت نام اولیه و درج اطلاعات و بارگذاری تصویر مدارک مورد نیاز اقدام نمایند. عدم اقدام به موقع برای انجام مراحل ثبت نام غیرحضوری به منزله انصراف از ادامه تحصیل پذیرفته شدگان قلمداد خواهد شد.
2) تا زمان انجام پذیرش حضوری و تحویل مدارک، ثبت نام به صورت موقت خواهد بود و لازمه ثبت نام نهایی حضور دانشجو در دانشگاه و احراز هویت و تطابق مدارک بارگذاری شده با اصل مدارک است. لذا دقت فرمائید در هر مرحله از ثبت نام و پذیرش، مغایرتی در مدارک بارگذاری شده و اظهارات عنوان شده در فرم های ثبت نام غیرحضوری وجود نداشته باشد که در غیر اینصورت طبق مقررات عمل خواهد شد و دانشجو حق هیچگونه اعتراضی نخواهد داشت.
3) انتخاب واحد نیمسال اول سال تحصیلی 1401-1400، به صورت کلی توسط آموزش دانشکده مربوطه انجام خواهد شد. برنامه هفتگی از طریق شماره گزارش 88، در روز چهارشنبه مورخ 1400/6/24 پس از تائید مشروط ثبت نام غیرحضوری در سامانه گلستان دانشگاه صداوسیما قابل مشاهده است. شایان ذکر است برای ورود به سامانه گلستان دانشگاه در روز چهارشنبه، شناسه کاربری: شماره دانشجویی و گذر واژه: کد ملی دانشجو می باشد.
4) شروع کلاسها بعد از پذیرش و انتخاب واحد از روز شنبه مورخ 1400/6/27 و به صورت مجازی (غیرحضوری) از طریق سامانه آموزش مجازی دانشگاه می باشد. به منظور کسب اطلاعات بیشتر در مورد کار با سامانه‌، دریافت راهنما در خصوص نصب نرم‌افزارهای لازم برای شرکت در کلاس های برخط (آنلاین) در محیط نرم افزار Adobe Connect به آدرس http://lms.iribu.ac.ir مراجعه نمائید. نام کاربری و کلمه عبور برای دانشجویان در بخش "ورود به سامانه" ، شماره دانشجویی است.
5) دانشجویان ورودی 1400، در زمان مقتضی جهت مرحله پذیرش حضوری و ارائه اصل مدارک، دریافت کارت دانشجویی و شرکت در جلسات معارفه و راهنمایی آموزشی و فرهنگی به دانشگاه دعوت خواهند شد. یادآوری می‌شود با توجه به شرایط خاص ناشی از شیوع ویروس کرونا از مراجعه حضوری به دانشگاه اکیداً خودداری نمایید.
6) پذیرفته شدگان محترم می‌توانند جهت دریافت آخرین اخبار و اطلاعیه ها علاوه بر مراجعه به سایت دانشگاه به آدرس http://www.iribu.ac.ir، در کانال رسمی امور آموزش دانشگاه در تلگرام به آدرس @eIRIBU یا پیام رسان سروش به آدرس @iribu_e عضو شوند. همچنین درﺻـﻮرت ﺿـﺮورت با ﺷـﻤﺎره ﺗﻠﻔـﻦ‌های امور آموزش دانشگاه، 22168540 ، 22168643 و 22168538 در ساعات اداری تماس حاصل نمایند.

پیوست اطلاعیه:
دانلود فایل pdf اطلاعیه نحوه ﭘﺬﯾﺮش و ثبت نام غیرحضوری (اینترنتی) پذیرفته شدگان آزﻣﻮن دکتری سال 1400
دانلود فایل pdf راهنمای تصویری ثبت نام غیرحضوری (اینترنتی) پذیرفته شدگان آزﻣﻮن دکتری سال 1400
دانلود فایل pdf فرم شماره الف (فرم تعهد فراغت از تحصیل دانشجویان ترم آخر دوره کارشناسی ارشد)
دانلود فایل pdf فرم تعهدنامه ارائه اصل مدارک