تعداد بازدید : 1140 - تاریخ خبر : سه شنبه 28 اردیبهشت 1400 - 17:08
اطلاعیه مهم

اطلاعیه شماره ۱ دانشگاه صداوسیما در خصوص مرحله دوم آزمون ورودی دوره¬ی دکتری تخصصی سال 1400

ضمن آرزوی موفقیت و سلامتی، بدین وسیله به اطلاع داوطلبان محترم دوره دکتری مطالعات رسانه-رادیو و تلویزیون سال 1400 که نمره حد نصاب دانشگاه صداوسیما را در آزمون مرحله اول کسب نموده و از سوی سازمان سنجش آموزش کشور جهت شرکت در مصاحبه علمی (بررسی سوابق آموزشی، پژوهشی و فناوری و سنجش عملی) و بررسی صلاحیت های عمومی به دانشگاه صداوسیما معرفی شده اند، می رساند تاریخ، نحوه ثبت نام الکترونیکی مصاحبه حضوری و مدارک لازم جهت بارگذاری در سامانه گلستان دانشگاه صداوسیما، در اطلاعیه شماره 2 که متعاقباً از طریق سایت دانشگاه به نشانی www.iribu.ac.ir منتشر خواهد شد، اعلام می‌گردد.
خواهشمند است از مراجعه حضوری و تماس تلفنی با دانشگاه در این خصوص خودداری گردد و معرفی شدگان، صرفاً با مراجعه به سایت دانشگاه و اطلاعیه شماره 2 از جزئیات فرآیند ثبت نام مصاحبه حضوری اطلاع حاصل نمایند.
بدیهی است عدم ثبت نام در زمان مقرر و عدم حضور داوطلب در روز برگزاری مصاحبه به منزله انصراف از درخواست پذیرش خواهد بود و امکان برگزاری مجدد جلسه مصاحبه مقدور نخواهد بود.

معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه