تعداد بازدید : 1217 - تاریخ خبر : سه شنبه 28 اردیبهشت 1400 - 08:57
پیام تسلیت رئیس دانشگاه صدا و سیما به مناسبت درگذشت استاد عمرانی

پیام تسلیت دکتر اسفندیاری در پی درگذشت عضو هیئت علمی گروه معارف اسلامی دانشگاه، به شرح زیر می باشد:

انا لله انا الیه راجعون

خبر تلخ و غم‌انگیز درگذشت استاد فاضل و فرزانه و همکار فروتن و پارسا، عضو محترم هیأت علمی گروه معارف دانشگاه صدا و سیما جناب آقای سید محمدرضا عمرانی «رحمت الله علیه» را در کمال ناباوری و تأسف دریافت کردم.

وجود این مرد الهی که عمری را خالصانه به آموزش معارف اسلامی و تربیت نسل‌های متوالی از دانشجویان این دانشگاه سپری کرد، آنقدر آکنده از مهر و صفا و معنویت بود که پذیرفتن فقدان او سخت و دشوار است. با آنکه به دلیل عوارض بیماری سخت و دیرینه در رنج و مشقت بود، اما بر زبانش همواره شکر و ثناء الهی جاری بود. همواره با کرامت و بزرگواری همکاران دانشگاه را مورد لطف قرار می‌داد و علی‌رغم کوتاهی‌ها و مشکلات، از هر خدمت کوچکی صمیمانه تشکر و قدردانی می‌کرد.

اینجانب درگذشت این استاد شریف و سید جلیل القدر را به همسر مکرم و خانواده محترم ایشان و به همه استادان، کارکنان و دانشجویان دانشگاه تسلیت گفته و از درگاه الهی غفران و رحمت واسعه و علو درجات برای آن مرحوم مسئلت دارم. باشد که روح پاک او مشمول عنایت و شفاعت حضرت صدیقه طاهره (س) قرار گرفته و با اجداد طاهرینش (ع) محشور گردد.

شهاب اسفندیاری

رئیس دانشگاه صدا و سیما