تاریخ خبر:‌دوشنبه ۱۱ مرداد ۱۳۹۵ - بازدید:‌۸۷۷
افتتاح مجموعه ورزشی دانشگاه

سالن ورزشی چند منظوره شهدای دانشگاه، روز چهارشنبه 5 اسفند ماه 1394 افتتاح شد

پروژه سالن ورزشی چند منظوره شهدای دانشگاه با حضور جمعی از مدیران ارشد رسانه ملی ، ریاست دانشگاه صدا وسیما دکتر علی اصغر غلامرضایی و نیز جمعی از اساتید، مدیران، کارکنان و دانشجویان دانشگاه در روز چهارشنبه 5 اسفند ماه 1394 بعداز نماز ظهر وعصر در سالن چند منظوره افتتاح شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه :در این مراسم پس از تلاوت کلام الله مجید ، رئیس دانشگاه ضمن ابراز خرسندی ، از تمامی مدیران وکارکنانی که به نوعی در ساخت وراه اندازی این مجموعه عظیم ورزشی تلاش کردند بسیار تشکر وقدردانی کرد .

بخش عملی دوره آزاد گویندگی و فن بیان به همت مدیریت آموزش های آزاد و مجازی دانشگاه برگزار شد.
 بر اساس هماهنگی‌های به عمل آمده و موافقت رییس محترم سازمان، میزان کمک هزینه پایان نامه و پرداخت عیدی و بن کتاب افزایش قابل توجهی یافته است.
جمعی از اساتید،مدیران و دانشجویان دانشگاه به منظور آشنایی با فرآیندهای کسب و کار دیجیتالی از مجموعه دیجی کالا بازدید نمودند.
خبر درگذشت استاد ارجمند و هنرمند فرهیخته جناب آقای «مسعود دشتبان» استاد پیشکسوت دانشگاه صدا و سیما  پس از تحمل یک دوره سخت بیماری موجب تأسف و تأثر شد.
دکتر اسفندیاری در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری فارس از پذیرش دانشجوی کارشناسی ارشد رشته روزنامه‌نگاری رادیو و تلویزیون در این دانشگاه برای نخستین بار در کشور خبر...