تاریخ خبر:‌شنبه ۷ مهر ۱۳۹۷ - بازدید:‌۶۱۰
بازدید معاون سیما از پشت صحنه مجموعه « کافه کارون »

معاون سیما و رییس دانشگاه صدا و سیما از پشت صحنه تولید دانشجویی مجموعه تلویزیونی « کافه کارون » بازدید کردند. این مجموعه با هدف تقریب قومیت ها و حمایت از کالای ایرانی ساخته می شود.

معاون سیما و رییس دانشگاه صدا و سیما از پشت صحنه تولید دانشجویی مجموعه تلویزیونی « کافه کارون » بازدید کردند. این مجموعه که از تولیدات دانشجویی دانشگاه صدا و سیماست، با هدف تقریب قومیت ها و حمایت از کالای ایرانی ساخته می شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما دکترمرتضی میرباقری معاون سیما و دکتر شهاب اسفندیاری رییس دانشگاه صدا و سیما در حاشیه مراسم آغاز سال تحصیلی این دانشگاه از پشت صحنه تولید مجموعه تلویزیونی 26 قسمتی تلویزیونی « کافه کارون » بازدید و در گفتگو با کارگردان این مجموعه بر امیدبخشی و امیدآفرینی پیام و محتوای داستان های « کافه کارون » تاکید کردند.

سعید سراج الدین کارگردان جوان این مجموعه تلویزیونی نیز در این بازدید گفت:« کافه کارون» درمحوطه فضای سبز دانشگاه صدا و سیما ضبط می شود و لوکیشن آن یک پارک عمومی است. نزدیک پارک، یک دادگاه و یک بیمارستان قرار دارد.

وی افزود: افرادی که به کافه می آیند یا مریض هستند و از بیمارستان آمدند و یا دعوا کرده اند و از دادگاه رسیده اند. مراجعه کنندگان کافه مردمانی هستند با گویش ها و قومیت های مختلف که هر کدام قصه و داستانی جالب و شنیدنی برای خود دارند.

سراج الدین ادامه داد: هرقسمت این سریال دارای داستانی مجزا و با موضوعی اجتماعی است که در 26 قسمت بوده و در آینده نزدیک از یکی از شبکه های سیما پخش خواهد شد.

این کارگردان جوان که خود دانشجوی کارشناسی ارشد تهیه کنندگی دانشگاه صدا و سیما است در پایان گفت: پیام اصلی و نهایی هریک از قصه های این مجموعه شامل دو هدف تقریب قومیت ها و حمایت از کالای ایرانی است.

حسین محب‌اهری، هنرمند تئاتر، تلویزیون و سینما بامداد روز چهارشنبه ۲۶ دی، دارفانی را وداع گفت.
رییس مرکز علمی‌کاربردی رسانه، فعالیت های مهارت آموزی این مراکز را نمود علمی و عملی نیل به اهداف اقتصاد مقاومتی دانست.
دانشجویان و فارغ التحصیلان طلبه دانشکده دین و رسانه (قم) دانشگاه صدا و سیما در نهمین جشنواره فیلم عمار افتخار آفرین شدند.
گردهمایی تعدادی از روسای دانشگاه‌های وابسته با سازمان‌ها به میزبانی دانشگاه صدا و سیما برگزار شد.
شهاب اسفندیاری در مصاحبه با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما در نشست هم اندیشی روسای دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی وابسته به دستگاه‌ها که بعدازظهر امروز در دانشگاه ص...