تاریخ خبر:‌دوشنبه ۱۱ مرداد ۱۳۹۵ - بازدید:‌۵۸۸
برپایی نمایشگاه کتاب در دانشگاه صداوسیما

کتب خریداری شده از بیست ونهمین نمایشگاه بین اللملی کتاب تهران

کتب خریداری شده از بیست ونهمین نمایشگاه بین اللملی کتاب تهران از روزسه شنبه 11خردادماه لغایت تا روز چهار شنبه 12خردادماه در سالن نشریات کتابخانه دانشگاه جهت بازدید در اختیار علاقمندان قرار می گیرد .

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا وسیما :دوستداران کتاب در زمینه های ارتباطات ،تولید ، فنی و...جهت رزرودر تاریخ فوق می توانند از ساعت 9صبح الی 15:30به سالن نشریات کتابخانه دانشگاه صداوسیما مراجعه نمایند .

بخش عملی دوره آزاد گویندگی و فن بیان به همت مدیریت آموزش های آزاد و مجازی دانشگاه برگزار شد.
 بر اساس هماهنگی‌های به عمل آمده و موافقت رییس محترم سازمان، میزان کمک هزینه پایان نامه و پرداخت عیدی و بن کتاب افزایش قابل توجهی یافته است.
جمعی از اساتید،مدیران و دانشجویان دانشگاه به منظور آشنایی با فرآیندهای کسب و کار دیجیتالی از مجموعه دیجی کالا بازدید نمودند.
خبر درگذشت استاد ارجمند و هنرمند فرهیخته جناب آقای «مسعود دشتبان» استاد پیشکسوت دانشگاه صدا و سیما  پس از تحمل یک دوره سخت بیماری موجب تأسف و تأثر شد.
دکتر اسفندیاری در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری فارس از پذیرش دانشجوی کارشناسی ارشد رشته روزنامه‌نگاری رادیو و تلویزیون در این دانشگاه برای نخستین بار در کشور خبر...