تاریخ خبر:‌دوشنبه ۱۱ مرداد ۱۳۹۵ - بازدید:‌۹۶۳
برپایی نمایشگاه کتاب در دانشگاه صداوسیما

کتب خریداری شده از بیست ونهمین نمایشگاه بین اللملی کتاب تهران

کتب خریداری شده از بیست ونهمین نمایشگاه بین اللملی کتاب تهران از روزسه شنبه 11خردادماه لغایت تا روز چهار شنبه 12خردادماه در سالن نشریات کتابخانه دانشگاه جهت بازدید در اختیار علاقمندان قرار می گیرد .

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا وسیما :دوستداران کتاب در زمینه های ارتباطات ،تولید ، فنی و...جهت رزرودر تاریخ فوق می توانند از ساعت 9صبح الی 15:30به سالن نشریات کتابخانه دانشگاه صداوسیما مراجعه نمایند .

در این بخش می توانید دفترچه همیار انتخاب رشته کنکور سراسری را دریافت کنید.
در این بخش داوطلبان می توانند پاسخ های کارشناسان به سوالات متداول اغلب داوطلبان کنکور سراسری را مطالعه نمایند
دکتر اسفندیاری رئیس دانشگاه صدا وسیما در حکمی سیدرضا شریفی را به سمت سرپرست امور اداری دانشگاه منصوب کرد.
قابل توجه معرفی شدگان چند برابر ظرفیت رشته‌های شرایط خاص دانشگاه صدا و سیما در آزﻣﻮن تحصیلات تکمیلی سال 1398
همزمان با صدور حکم جناب آقای عرفاتی مدیر مسئول جدید روزنامه جام جم بر شیوه‌های نوین تعامل با دانشگاه صدا و سیما تاکید شد.