تاریخ خبر:‌پنج شنبه ۸ آذر ۱۳۹۷ - بازدید:‌۱۷۷۰
کنفرانس ملی

دبیرعلمی ویژه « دومین کنفرانس ملی و نخستین کنفرانس بین المللی بازی های دیجیتالی» از میزبانی دانشگاه صدا و سیما در هشتم و نهم آذر ماه امسال در برگزاری این کنفرانس خبر داد.

دکتر داوود نعمتی انارکی در حاشیه امضای تفاهم نامه همکاری میان دانشگاه صدا و سیما و بنیاد ملی بازی های رایانه ای به خبرنگار روابط عمومی این دانشگاه گفت: دانشگاه صدا و سیما به دلیل برخورداری از دانشکده های تولید، فنی و ارتباطات، ظرفیت های ویژه ای در حوزه های فنی، هنری و علوم انسانی برای ورود به موضوع بازی های دیجیتالی دارد. بنابراین میزبان خوبی برای برگزاری این کنفرانس بین المللی می تواند باشد.

معاون آموزش و پژوهش دانشگاه صدا و سیما افزود: اعضای کمیته علمی و داوری این کنفرانس را استادان برتر حوزه های بازی های دیجیتالی از دانشگاه های داخلی و خارجی تشکیل می دهند. همچنین با مشارکت دانشگاه صدا و سیما و بیناد ملی بازی های رایانه ای، کارگروه ویژه ای برای نظارت، هدایت، مدیریت و حسن اجرای روند برگزاری کنفرانس تشکیل و فعال شده است.

دبیرعلمی ویژه دومین کنفرانس ملی و نخستین کنفرانس بین المللی بازی های دیجیتالی ادامه داد: مهلت نهایی ارسال مقالات تا تاریخ 20 مهرماه است و علاقه مندان، استادان و پژوهشگران این عرصه می توانند برای کسب اطلاعات دقیق تر به سایت کنفرانس به آدرس www.dgrconf.com مراجعه کنند.

دکتر احسانی مدیر شبکه نسیم با حضور در مراسم رونمایی برنامه «نمای نو» ضمن تقدیر از دانشجویان عوامل تولید این مجموعه بر ضرورت ارتباط بیشتر تاکید کرد.
نشست رونمایی از برنامه «نمای نو» تولید دانشجویی با حضور دکتر اسفندیاری و دکتر احسانی مدیر شبکه نسیم و جمعی از مدیران شبکه نسیم و کانال نمایش برگزار شد.
نشست آموزشی «بررسی راهکارهای مقابله با خبر جعلی» با محوریت پایان نامه یکی از دانشجویان دانشگاه در اداره پژوهش های خبری معاونت سیاسی برگزار شد.
بخش عملی دوره آزاد گویندگی و فن بیان به همت مدیریت آموزش های آزاد و مجازی دانشگاه برگزار شد.
 بر اساس هماهنگی‌های به عمل آمده و موافقت رییس محترم سازمان، میزان کمک هزینه پایان نامه و پرداخت عیدی و بن کتاب افزایش قابل توجهی یافته است.