تعداد بازدید : 594 - تاریخ خبر : پنج شنبه 8 آذر 1397 - 02:57
کنفرانس ملی

دبیرعلمی ویژه « دومین کنفرانس ملی و نخستین کنفرانس بین المللی بازی های دیجیتالی» از میزبانی دانشگاه صدا و سیما در هشتم و نهم آذر ماه امسال در برگزاری این کنفرانس خبر داد.

دکتر داوود نعمتی انارکی در حاشیه امضای تفاهم نامه همکاری میان دانشگاه صدا و سیما و بنیاد ملی بازی های رایانه ای به خبرنگار روابط عمومی این دانشگاه گفت: دانشگاه صدا و سیما به دلیل برخورداری از دانشکده های تولید، فنی و ارتباطات، ظرفیت های ویژه ای در حوزه های فنی، هنری و علوم انسانی برای ورود به موضوع بازی های دیجیتالی دارد. بنابراین میزبان خوبی برای برگزاری این کنفرانس بین المللی می تواند باشد.

معاون آموزش و پژوهش دانشگاه صدا و سیما افزود: اعضای کمیته علمی و داوری این کنفرانس را استادان برتر حوزه های بازی های دیجیتالی از دانشگاه های داخلی و خارجی تشکیل می دهند. همچنین با مشارکت دانشگاه صدا و سیما و بیناد ملی بازی های رایانه ای، کارگروه ویژه ای برای نظارت، هدایت، مدیریت و حسن اجرای روند برگزاری کنفرانس تشکیل و فعال شده است.

دبیرعلمی ویژه دومین کنفرانس ملی و نخستین کنفرانس بین المللی بازی های دیجیتالی ادامه داد: مهلت نهایی ارسال مقالات تا تاریخ 20 مهرماه است و علاقه مندان، استادان و پژوهشگران این عرصه می توانند برای کسب اطلاعات دقیق تر به سایت کنفرانس به آدرس www.dgrconf.com مراجعه کنند.

فیلم کوتاه «شکار» ساخته دانشجوی کارشناسی ارشد تهیه کنندگی تلویزیون دانشگاه صدا و سیما به عنوان بهترین فیلم کوتاه جشنواره روسیه (Lampa) معرفی شد.
دبیر کمیته علمی پانزدهمین اجلاس بین المللی فناوری رسانه از حضور موفق و تاثیرگذار دانشگاه صدا و سیما در این اجلاس خبر داد.
نخستین روز ثبت نام و اخذ کارت حضور در پانزدهمین اجلاس بین المللی فناوری رسانه با استقبال دانشجویان دانشگاه صدا و سیما روبرو شد.
نشست علمی « چالش های تبلیغ دین » در سالن ورکشاپ دانشگاه صدا و سیما برگزار می شود.
رییس دانشکده دین و رسانه قم، رعایت اخلاق حرفه ای را برای دست اندرکاران تولید و مجریان برنامه های زنده رادیو و تلویزیونی ضروری دانست.