تعداد بازدید : 592 - تاریخ خبر : یکشنبه 17 تیر 1397 - 10:02
با هدف رشد صنعت بازی های رایانه ای انجام شد؛
امضای تفاهم نامه همکاری میان دانشگاه صدا و سیما و بنیاد ملی بازی های رایانه ای

تفاهم نامه همکاری برگزاری « دومین کنفرانس ملی و نخستین کنفرانس بین المللی تحقیقات بازی های دیجیتال، گرایش ها، فناوری ها و کاربردها » بین دانشگاه صدا و سیما جمهوری اسلامی ایران و بنیاد ملی بازی های رایانه ای امضا شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما این تفاهم نامه به منظور هم افزایی دو مجموعه بنیاد ملی بازی های رایانه ای و دانشگاه صدا و سیما در به کارگیری ظرفیت ها و توانایی های دو طرف و ارتقای نقش آفرینی هر یک در راستای استفاده از توان دانشگاه ها برای تولید علم منعقد شده است.

رییس دانشگاه صدا و سیما و مدیرعامل بنیاد ملی بازی های رایانه ای در این تفاهم نامه بر شناسایی و جذب استعدادهای دانشجویی و فراهم آوردن بستری برای رشد و ارتقای توانمندی ها تأکید داشتند.

از دیگر موضوعات این تفاهم نامه می توان به گسترش و پشتیبانی از پژوهش های محصول محور در حوزه بازی های دیجیتال، ایجاد یک شبکه علمی بین مراکز تحقیقاتی، دانشگاه ها برای اشتراک تحقیقات علمی در حوزه بازی های رایانه ای، تحقق جامعیت میان رشته ای بودن در حوزه های دیجیتال با انتقال دانش تولید شده از علوم انسانی، فنی و مهندسی، هنر و علوم پزشکی به صنعت بازی های دیجیتال اشاره کرد.

آیین نکوداشت و آغاز سال تحصیلی 98 - 1397 دانشگاه صدا و سیما روز اول مهر، ساعت 10 صبح در آمفی تئاتر این دانشگاه برگزار می شود.
نخستین نشست کارگروه اجرایی « دومین کنفرانس ملی و نخستین کنفرانس بین المللی بازی های رایانه ای » در دانشگاه صدا و سیما برگزار گردید.
رییس دانشگاه صدا و سیما تنوّع و تکثّر تولیدات در رادیو و تلویزیون را منوط به احیاء و تقویت بخش فیلمنامه نویسی دانست.
در نشستی با حضور نمایندگانی از نهاد ریاست جمهوری و دانشگاه خواجه نصیرطوسی به میزبانی دانشگاه صدا و سیما، راهکارهای تاسیس رشته تحصیلی فناوری فرهنگی در دانشگاه صد...
جدول زمان بندی مراجعه پذیرفته شدگان نهایی آزمون سراسری سال 1397 دانشگاه صدا و سیما اعلام شد.