تعداد بازدید : 136 - تاریخ خبر : دوشنبه 21 اسفند 1396 - 08:32
دانشگاه در سیما

آیین چهل و هشت سالگی دانشگاه صدا و سیما روز بیستم اسفند 1396 برگزار و گزارش خبری این مراسم از شبکه دوم سیما به نمایش درآمد.

در این مراسم که با حضور رییس محترم سازمان، معاونان و مدیران ارشد، رؤسای پیشین دانشگاه، هنرمندان و برنامه سازان، دانش آموختگان سالهای گذشته دانشگاه، استادان، کارکنان و دانشجویان دانشگاه صدا و سیما برگزار شد، کارمندان، مدیران و دانشجویان نمونه این دانشگاه مورد قدردانی قرارگرفتند. همچنین با حضور رئیس محترم سازمان از دیوار مشاهیر دانشگاه که تصاویر دانش‌آموختگان نام‌آور و موفق دانشگاه بر آن نصب شده است، پرده‌برداری شد.

در پایان فیلم مرمت شده «حاجی واشنگتن» اثر مرحوم علی حاتمی با بازی درخشان عزت الله انتظامی در آمفی تئاتر این دانشگاه به نمایش درآمد.

استاد بین المللی هنرانیمیشن، ظرفیت های تدریس و فراگیری این هنر را در دانشگاه صدا و سیما بسیار خوب دانست و گفت: نباید به وضع موجود اکتفا کرد.
رییس دانشگاه صدا و سیما همزمان با پایان دوره 4 روزه کارگاه انیمیشن فیلم کوتاه با تدریس استاد فرانسوی این هنر از این کارگاه آموزشی بازدید کرد.
با حضور ریاست دانشگاه صدا و سیما تعدادی از استادان این دانشگاه که به افتخار بازنشستگی نایل آمدند، مورد تکریم و قدردانی قرار گرفتند.
بر اساس اعلام معاونت آموزش و پژوهش دانشگاه صدا و سیما به اطلاع آن دسته از دانشجویان دوره روزانه کلیه مقاطع تحصیلی (کاردانی- کارشناسی- کارشناسی ارشد) ورودی ۹۶ که...
جشنواره های ملی فیلم کوتاه سایه و فیلم کوتاه روستایی و عشایری ارسباران شاهد حضور آثاری دانشجویی از دانشگاه صدا و سیما شدند.