تعداد بازدید : 354 - تاریخ خبر : سه شنبه 5 اسفند 1399 - 14:20
پانزدهمین همایش علمی«حکمت مطهر» برگزار می‌شود

پانزدهمین همایش علمی«حکمت مطهر» با موضوع «اسلام و ایران در قرن جدید» در27و28 اردیبهشت ماه 1400 به میزبانی دانشگاه صداوسیما برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما، دکتر احمد زرنگار مدیر گروه معارف اسلامی دانشگاه صدا و سیما و دبیر اجرایی این همایش با اعلام این خبر اظهار داشت: طی چند ماه گذشته جلساتی با صاحب نظران و متخصصان علوم انسانی و اسلامی برگزار گردید و محور های همایش مشخص شد.
بنا به اعلام دبیرخانه همایش تعدادی از شخصیت‌های برجسته علمی‌ کشور در عرصه رسانه، و علوم انسانی و اسلامی در این همایش حضور خواهند داشت.
ارائه مقالات برگزیده در قالب سخنرانی، برگزاری پنل‌های تخصصی در خصوص محورهای موضوعی همایش و رونمایی از کتاب چکیده مقالات از دیگر برنامه‌‌های جانبی این همایش می باشد.
برنامه تفصیلی همایش و شیوه‌های ثبت نام جهت شرکت به صورت حضوری-مجازی در نشست‌های این همایش متعاقبا اعلام خواهد شد.
اعضای دو کمیته اجرایی و علمی عبارتند از:
1-کمیته اجرایی: آقایان دکتر احمد زرنگار، حسین قرائی، سید عارف علوی، حجه الاسلام دکتر معتمدی، دکتر علی طهماسبی، مهندس علی ستاری، مهندس محمد شاهبازی، حسن قاسمی و محمد حسام پور
2-کمیته علمی:آقایان دکتر سید حسن شهرستانی(دبیر کمیته)، دکتر سید محمد حسینی، دکتر علیرضا پویا، دکتر محمد مهدی موسوی مهر، دکتر علی اصغرخندان، دکتر عزیزا...سالاری و دکتر احمد زرنگار

دکتر زرنگار اضافه کرد: مراحل دریافت مجوز درجه ی isc این همایش نیز در حال انجام است و به زودی این مجوز دریافت خواهد شد.
همچنین جوایز ویژه ای برای مقالات دانشجویی در نظر گرفته شده است که متعاقبا اعلام خواهد شد و دانشجویان برای نگارش مقاله و دریافت راهنمایی بیشتر می توانند به سامانه همایش مراجعه نمایند و از کتاب شناسی توصیفی استاد مطهری و سایر منابعی که در این سامانه بارگزاری شده است بهره مند شوند.

وی افزود: محور اصلی این همایش«اسلام و ایران در قرن جدید» است و محورهای فرعی شامل موضوعات زیر است:
1- چشم انداز آینده اسلام و ایران در اصل تکاملی انقلاب اسلامی
2- تأثیر علم، فرهنگ و ادب ایرانی در ایجاد تمدن نوین اسلامی