تاریخ خبر:‌یکشنبه ۱۰ مرداد ۱۳۹۵ - بازدید:‌۷۶۳
بازدید معاون فنی سازمان از دانشگاه

بازدید دکتر اردشیر زابلی زاده به همراه دکتر رضا علی دادی معاون فنی سازمان

دکتر اردشیر زابلی زاده سرپرست دانشگاه صدا وسیما وجمعی از روسای دانشگاه به همراه دکتر رضا علی دادی معاون فنی سازمان ونیز به اتفاق مدیران کل این معاونت درروز یکشنبه 9خردادماه ازبخش های مختلف دانشگاه صدا وسیما بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه :دکتر اردشیر زابلی زاده سرپرست دانشگاه صدا وسیما ضمن خوشامدگویی،به نقش وجایگاه بسیار مهم دانشگاه صدا وسیما در تربیت نیروی جوان ،خلاق،انقلابی وکارآمد در عرصه رسانه پرداخت .

سرپرست دانشگاه رسانه ملی پس ازتوضیح درباره بخش های مختلف دانشگاه به تشریح چشم انداز وماموریت جدید سازمان بویژه دانشگاه وضرورت ارتقا امکانات سخت افزاری ونرم افزاری (انفورماتیک)اشاره کرد . وبراساس رسالت فرهنگی سازمان صدا وسیما در راستای نگاه مقام معظم رهبری دانشگاه رسانه ملی را رکن مهم تعالی ملی وبین المللی در عصر رسانه ای خواند.

در ادامه دکتر علی دادی ومدیران معاونت فنی به همراه روسای دانشگاه از بخش های مختلف دانشگاه از جمله: آزمایشگاهها ،کارگاه ها ،استودیوها ی رادیویی وتلویزیونی ،ورک شاپ ،آمفی تئاتر ،اتاق خبر وسایر فضاهای علمی وتحقیقاتی بازدید کرد.

در پایان این دیدار توافق های علمی وپژوهشی ارزشمندی برای ارتقا دانشگاه صدا وسیما صورت گرفت.

در این بخش می توانید دفترچه همیار انتخاب رشته کنکور سراسری را دریافت کنید.
در این بخش داوطلبان می توانند پاسخ های کارشناسان به سوالات متداول اغلب داوطلبان کنکور سراسری را مطالعه نمایند
دکتر اسفندیاری رئیس دانشگاه صدا وسیما در حکمی سیدرضا شریفی را به سمت سرپرست امور اداری دانشگاه منصوب کرد.
قابل توجه معرفی شدگان چند برابر ظرفیت رشته‌های شرایط خاص دانشگاه صدا و سیما در آزﻣﻮن تحصیلات تکمیلی سال 1398
همزمان با صدور حکم جناب آقای عرفاتی مدیر مسئول جدید روزنامه جام جم بر شیوه‌های نوین تعامل با دانشگاه صدا و سیما تاکید شد.