تاریخ خبر:‌یکشنبه ۱۰ مرداد ۱۳۹۵ - بازدید:‌۳۵۴
بازدید معاون فنی سازمان از دانشگاه

بازدید دکتر اردشیر زابلی زاده به همراه دکتر رضا علی دادی معاون فنی سازمان

دکتر اردشیر زابلی زاده سرپرست دانشگاه صدا وسیما وجمعی از روسای دانشگاه به همراه دکتر رضا علی دادی معاون فنی سازمان ونیز به اتفاق مدیران کل این معاونت درروز یکشنبه 9خردادماه ازبخش های مختلف دانشگاه صدا وسیما بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه :دکتر اردشیر زابلی زاده سرپرست دانشگاه صدا وسیما ضمن خوشامدگویی،به نقش وجایگاه بسیار مهم دانشگاه صدا وسیما در تربیت نیروی جوان ،خلاق،انقلابی وکارآمد در عرصه رسانه پرداخت .

سرپرست دانشگاه رسانه ملی پس ازتوضیح درباره بخش های مختلف دانشگاه به تشریح چشم انداز وماموریت جدید سازمان بویژه دانشگاه وضرورت ارتقا امکانات سخت افزاری ونرم افزاری (انفورماتیک)اشاره کرد . وبراساس رسالت فرهنگی سازمان صدا وسیما در راستای نگاه مقام معظم رهبری دانشگاه رسانه ملی را رکن مهم تعالی ملی وبین المللی در عصر رسانه ای خواند.

در ادامه دکتر علی دادی ومدیران معاونت فنی به همراه روسای دانشگاه از بخش های مختلف دانشگاه از جمله: آزمایشگاهها ،کارگاه ها ،استودیوها ی رادیویی وتلویزیونی ،ورک شاپ ،آمفی تئاتر ،اتاق خبر وسایر فضاهای علمی وتحقیقاتی بازدید کرد.

در پایان این دیدار توافق های علمی وپژوهشی ارزشمندی برای ارتقا دانشگاه صدا وسیما صورت گرفت.

بخش عملی دوره آزاد گویندگی و فن بیان به همت مدیریت آموزش های آزاد و مجازی دانشگاه برگزار شد.
 بر اساس هماهنگی‌های به عمل آمده و موافقت رییس محترم سازمان، میزان کمک هزینه پایان نامه و پرداخت عیدی و بن کتاب افزایش قابل توجهی یافته است.
جمعی از اساتید،مدیران و دانشجویان دانشگاه به منظور آشنایی با فرآیندهای کسب و کار دیجیتالی از مجموعه دیجی کالا بازدید نمودند.
خبر درگذشت استاد ارجمند و هنرمند فرهیخته جناب آقای «مسعود دشتبان» استاد پیشکسوت دانشگاه صدا و سیما  پس از تحمل یک دوره سخت بیماری موجب تأسف و تأثر شد.
دکتر اسفندیاری در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری فارس از پذیرش دانشجوی کارشناسی ارشد رشته روزنامه‌نگاری رادیو و تلویزیون در این دانشگاه برای نخستین بار در کشور خبر...