تعداد بازدید : 1320 - تاریخ خبر : دوشنبه 17 اردیبهشت 1397 - 12:00
به مناسبت روز معلم؛
استادان نمونه دانشگاه صدا و سیما معرفی شدند

آیین نکوداشت مقام معلم در دانشگاه صدا و سیما برگزار شد و استادان نمونه این دانشگاه معرفی و تجلیل شدند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما، دکتر شهاب اسفندیاری در این مراسم با تبریک روز معلم گفت: فداکاری، ایثار و تلاش استادان دانشگاه صدا و سیما در اعتلای حیثیت علمی، آموزشی و پژوهشی این دانشگاه ستودنی است.

رییس دانشگاه صدا و سیما افزود: پیش بینی می شود با اهتمام استادان این دانشگاه و حمایت های سازمان صدا و سیما افق های روشن تری پیش روی دانشگاه باز شود و سرعت حرکت علمی و آموزشی دانشگاه مضاعف و دوچندان شود.

اسفندیاری گفت: رابطه استاد و دانشجو رابطه ای مکانیکی نیست بلکه ارتباطی معنوی و روحانی است و حس مثبت این ارتباط روحانی حتی پس از گذشت سالها باقی می ماند و خاطره انگیز خواهد بود.

در ادامه دکترحمید شاه آبادی معاون رادیو گفت: اگر برای مقام معلم اجر و قرب و ماموریتی قایل هستیم این ماموریت برای استادان دانشگاه صدا و سیما مضاعف است. چراکه اساتید این دانشگاه بواسطه تدریس و تربیت دانشجویان و برنامه سازان آینده رسانه ملی، در واقع معلم میلیون ها ایرانی هستند و آموزش های ایشان صرفاً به دانشگاه محدود نمی شود.

این مدیر رسانه افزود: روزگاری مطهری ها و اخوان ثالث ها برای رادیو نویسندگی می کردند لذا رادیو و تلویزیون اگر بخواهد در کسوت یک دانشگاه عمومی، نقش معلمی جامعه را ایفا کند بایستی دانشجویانی تربیت کند که با برنامه سازی مطلوب، بیشترین تاثیر مثبت و سازنده را بر جامعه داشته باشند.

همچنین دکتر حسن خجسته در بخشی از این مراسم ضمن تجلیل از مقام معلم گفت: باید خداوند را شاکر بود که از این همه شغل در جهان، توفیق داد تا در کسوت معلمی به جامعه خدمت کنیم.

این استاد دانشگاه ادامه داد: سالها تجربه تدریس در مقاطع مختلف و از اول ابتدایی تا دانشگاه را داشته و دارم و به جرأت می گویم هیچ لذتی برای من بالاتر از معلمی و حضور در کلاس درس نبوده و نیست.

معاون اسبق رادیو افزود: حجم کار و مسئولیت های اجرایی و سازمانی در سالهای گذشته با آنکه وقت خالی برای من نمی گذاشت اما هیچ گاه از تدریس غافل نمی شدم و خستگی کارهای اجرایی را با تدریس از خود دور می کردم.

در پایان آیین نکوداشت مقام معلم، استادان نمونه دانشگاه صدا و سیما به ترتیب ذیل معرفی و مورد قدردانی و تجلیل قرار گرفتند.

در مرتبه استادتمام:
۱ - دکتر احمد ضابطی جهرمی

در مرتبه دانشیار:
۲- دکتر علی رجب زاده طهماسبی

در مرتبه استادیار:
۱- دکتر احمد سفلایی
۲ - دکتر سیاوش صلواتیان
۳ - دکتر محمد بهدادفر

در مرتبه مربی:
۱ - آقای محمدعلی هرمزی زاده

تجلیل از استادان بازنشسته در سال ۱۳۹۶:
۱- دکتر ناصر گل محمدی
۲- دکتر سیدمحسن بنی هاشمی
۳ - دکتر سید محمود علوی
۴- دکتر سیدرضا نقبایی
۵ - مهندس محمدعلی رضایی
۶ - مهندس حبیب الله محمدقلیها

تقدیر از مدیران نمونه عضو هیات علمی:
۱ - دکتر کاظم نظری
۲- دکتر محمدمهدی موسوی مهر

گفتنی است در بخش هایی از این مراسم بانشاط و صمیمی که اجرای آن را شاعر بلندآوازه کشورمان دکتر محمود اکرامی فر به عهده داشت، دکترعبدالحسین مختاباد به صورت تک خوان و بداهه، دقایقی بر روی سن آواز خوانده و حضار را به وجد آورد. محمد دستمزدی خواننده پاپ سبزواری قطعاتی اجرا کرد و خانم دکتر سهیلا نجم، آقایان دکتر میناوند، دکتر رحیمیان، دکتر ضابطی جهرمی و مهندس قلیها نیز دقایقی کوتاه برای حضار سخنرانی کردند.

فیلم کوتاه «شکار» ساخته دانشجوی کارشناسی ارشد تهیه کنندگی تلویزیون دانشگاه صدا و سیما به عنوان بهترین فیلم کوتاه جشنواره روسیه (Lampa) معرفی شد.
دبیر کمیته علمی پانزدهمین اجلاس بین المللی فناوری رسانه از حضور موفق و تاثیرگذار دانشگاه صدا و سیما در این اجلاس خبر داد.
نخستین روز ثبت نام و اخذ کارت حضور در پانزدهمین اجلاس بین المللی فناوری رسانه با استقبال دانشجویان دانشگاه صدا و سیما روبرو شد.
نشست علمی « چالش های تبلیغ دین » در سالن ورکشاپ دانشگاه صدا و سیما برگزار می شود.
رییس دانشکده دین و رسانه قم، رعایت اخلاق حرفه ای را برای دست اندرکاران تولید و مجریان برنامه های زنده رادیو و تلویزیونی ضروری دانست.