تعداد بازدید : 120 - تاریخ خبر : یکشنبه 16 اردیبهشت 1397 - 11:44
به مناسبت روز معلم برگزار می شود؛
مقام معلم

آیین بزرگداشت مقام معلم در دانشگاه صدا و سیما برگزار می شود

آیین بزرگداشت مقام معلم در دانشگاه صدا و سیما برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما به مناسبت روز معلم، آیین بزرگداشت مقام معلم یکشنبه 16 اردیبهشت از ساعت 30 / 17 الی 30 / 21 در آمفی تاتر دانشگاه صدا و سیما برگزار و از استادان این دانشگاه تجلیل و قدردانی خواهد شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما، مراسم بزرگداشت سوم خرداد، سالروز آزادسازی خرمشهر به همت بسیج دانشجویی این دانشگاه برگزار شد.
دکتر شهاب اسفندیاری در هفته نخست ماه مبارک رمضان ضمن بازدید از خوابگاه های دانشجویی دانشگاه صدا و سیما، در فضایی صمیمی و روحانی، افطار را مهمان دانشجویان شد.
معاون آموزش و پژوهش دانشگاه صدا و سیما، خانم زهرا قریب را همکاری پرتلاش و کارآمد توصیف کرد و گفت: بازنشستگی برای افراد توانا و پرتلاش و خوشفکر مانند خانم قریب، ...
رییس دانشگاه صدا و سیما گفت: توصیه‌های رهبری در تقویت بنیه معرفتی، فکری و اخلاقی باید سرلوحه عمل قرار گیرد.
رییس دانشگاه صدا و سیما فرآیند توسعه و گسترش رسانه ها را عامل به چالش کشیدن نظریه های جهانی سازی و سیطره مطلق « گفتمان تک فرهنگی » در دنیای امروز دانست.