تعداد بازدید : 705 - تاریخ خبر : جمعه 14 اردیبهشت 1397 - 09:45
به مناسبت نیمه شعبان المعظم
ساختمان جدید دانشکده دین و رسانه دانشگاه صدا و سیما افتتاح شد

همزمان با میلاد باسعادت حضرت مهدی(عج) و روز معلم ساختمان جدید دانشکده دین و رسانه دانشگاه صدا و سیما در شهر مقدس قم راه اندازی شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما ساختمان جدید دانشکده دین و رسانه دانشگاه صدا و سیما در قم با حضور دکتر لاریجانی رییس مجلس، حجت الاسلام والمسلمین موسوی مقدم قائم مقام رییس سازمان صدا و سیما،دکتر اسفندیاری رییس دانشگاه صدا و سیما، دکتر علیدادی معاون فنی و توسعه رسانه، مسولان استانی و شهری قم، علما و مدرسان حوزه و دانشگاه، مدیران و کارکنان رسانه ملی افتتاح شد.

فیلم کوتاه «شکار» ساخته دانشجوی کارشناسی ارشد تهیه کنندگی تلویزیون دانشگاه صدا و سیما به عنوان بهترین فیلم کوتاه جشنواره روسیه (Lampa) معرفی شد.
دبیر کمیته علمی پانزدهمین اجلاس بین المللی فناوری رسانه از حضور موفق و تاثیرگذار دانشگاه صدا و سیما در این اجلاس خبر داد.
نخستین روز ثبت نام و اخذ کارت حضور در پانزدهمین اجلاس بین المللی فناوری رسانه با استقبال دانشجویان دانشگاه صدا و سیما روبرو شد.
نشست علمی « چالش های تبلیغ دین » در سالن ورکشاپ دانشگاه صدا و سیما برگزار می شود.
رییس دانشکده دین و رسانه قم، رعایت اخلاق حرفه ای را برای دست اندرکاران تولید و مجریان برنامه های زنده رادیو و تلویزیونی ضروری دانست.