تعداد بازدید : 615 - تاریخ خبر : جمعه 14 اردیبهشت 1397 - 09:45
به مناسبت نیمه شعبان المعظم
ساختمان جدید دانشکده دین و رسانه دانشگاه صدا و سیما افتتاح شد

همزمان با میلاد باسعادت حضرت مهدی(عج) و روز معلم ساختمان جدید دانشکده دین و رسانه دانشگاه صدا و سیما در شهر مقدس قم راه اندازی شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما ساختمان جدید دانشکده دین و رسانه دانشگاه صدا و سیما در قم با حضور دکتر لاریجانی رییس مجلس، حجت الاسلام والمسلمین موسوی مقدم قائم مقام رییس سازمان صدا و سیما،دکتر اسفندیاری رییس دانشگاه صدا و سیما، دکتر علیدادی معاون فنی و توسعه رسانه، مسولان استانی و شهری قم، علما و مدرسان حوزه و دانشگاه، مدیران و کارکنان رسانه ملی افتتاح شد.

آیین نکوداشت و آغاز سال تحصیلی 98 - 1397 دانشگاه صدا و سیما روز اول مهر، ساعت 10 صبح در آمفی تئاتر این دانشگاه برگزار می شود.
نخستین نشست کارگروه اجرایی « دومین کنفرانس ملی و نخستین کنفرانس بین المللی بازی های رایانه ای » در دانشگاه صدا و سیما برگزار گردید.
رییس دانشگاه صدا و سیما تنوّع و تکثّر تولیدات در رادیو و تلویزیون را منوط به احیاء و تقویت بخش فیلمنامه نویسی دانست.
در نشستی با حضور نمایندگانی از نهاد ریاست جمهوری و دانشگاه خواجه نصیرطوسی به میزبانی دانشگاه صدا و سیما، راهکارهای تاسیس رشته تحصیلی فناوری فرهنگی در دانشگاه صد...
جدول زمان بندی مراجعه پذیرفته شدگان نهایی آزمون سراسری سال 1397 دانشگاه صدا و سیما اعلام شد.