تاریخ خبر:‌دوشنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۷ - بازدید:‌۲۱۱۲
حکمت مطهر

رییس دانشگاه صدا و سیما، شهید مطهری را مصلحی جهانی خواند و گفت: دانشجویان و جوانان امروز نیازمند بازخوانی اندیشه ها، تفکرات و نوع جهان بینی آن استاد حوزه و دانشگاه هستند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما، دکتر شهاب اسفندیاری در همایش بین المللی حکمت مطهر با بیان این مطلب، افزود: تقارن میلاد با سعادت حضرت مهدی(عج) با سالروز شهادت استاد مطهری باعث شد تا مباحث مطرح شده در این همایش با محوریت قیام و انقلاب آن امام منجی ارائه شود.

رییس دانشگاه صدا و سیما گفت: استاد مطهری در باب زمینه های انقلاب امام مهدی(عج) دو نگاه را بررسی و تبیین کرده اند. نگاه اول، ابزاری و ماتریالیستی که ناظر بر گسترش فساد و ظلم است و نگاه دوم انسانی و فطری که ناظر بر گسترش صلح واصلاح جامعه است.

اسفندیاری تاکید کرد: شهید مطهری منتقد راسخ نگاه نخست و تئوریسین و حامی نگاه انسانی بود به عبارتی اندیشه های مطهری ناظر بر اصلاح جامعه جهانی بود و هست.

وی با انتقاد از برخی رفتارهای تفرقه افکنانه در جامعه، تصریح کرد: امروز برخی افراد داخلی و دشمنان خارجی به دنبال راه اندازی پروژه نفاق و تفرقه و مطرح کردن مباحث قومی و طبقاتی هستند. رفتاری که کاملا متضاد با اندیشه های صلح آمیز و بشردوستانه استاد شهید مطهری است.

دکتر احسانی مدیر شبکه نسیم با حضور در مراسم رونمایی برنامه «نمای نو» ضمن تقدیر از دانشجویان عوامل تولید این مجموعه بر ضرورت ارتباط بیشتر تاکید کرد.
نشست رونمایی از برنامه «نمای نو» تولید دانشجویی با حضور دکتر اسفندیاری و دکتر احسانی مدیر شبکه نسیم و جمعی از مدیران شبکه نسیم و کانال نمایش برگزار شد.
نشست آموزشی «بررسی راهکارهای مقابله با خبر جعلی» با محوریت پایان نامه یکی از دانشجویان دانشگاه در اداره پژوهش های خبری معاونت سیاسی برگزار شد.
بخش عملی دوره آزاد گویندگی و فن بیان به همت مدیریت آموزش های آزاد و مجازی دانشگاه برگزار شد.
 بر اساس هماهنگی‌های به عمل آمده و موافقت رییس محترم سازمان، میزان کمک هزینه پایان نامه و پرداخت عیدی و بن کتاب افزایش قابل توجهی یافته است.