تاریخ خبر:‌دوشنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۷ - بازدید:‌۲۳۰۰
حکمت مطهر

رییس دانشگاه صدا و سیما، شهید مطهری را مصلحی جهانی خواند و گفت: دانشجویان و جوانان امروز نیازمند بازخوانی اندیشه ها، تفکرات و نوع جهان بینی آن استاد حوزه و دانشگاه هستند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما، دکتر شهاب اسفندیاری در همایش بین المللی حکمت مطهر با بیان این مطلب، افزود: تقارن میلاد با سعادت حضرت مهدی(عج) با سالروز شهادت استاد مطهری باعث شد تا مباحث مطرح شده در این همایش با محوریت قیام و انقلاب آن امام منجی ارائه شود.

رییس دانشگاه صدا و سیما گفت: استاد مطهری در باب زمینه های انقلاب امام مهدی(عج) دو نگاه را بررسی و تبیین کرده اند. نگاه اول، ابزاری و ماتریالیستی که ناظر بر گسترش فساد و ظلم است و نگاه دوم انسانی و فطری که ناظر بر گسترش صلح واصلاح جامعه است.

اسفندیاری تاکید کرد: شهید مطهری منتقد راسخ نگاه نخست و تئوریسین و حامی نگاه انسانی بود به عبارتی اندیشه های مطهری ناظر بر اصلاح جامعه جهانی بود و هست.

وی با انتقاد از برخی رفتارهای تفرقه افکنانه در جامعه، تصریح کرد: امروز برخی افراد داخلی و دشمنان خارجی به دنبال راه اندازی پروژه نفاق و تفرقه و مطرح کردن مباحث قومی و طبقاتی هستند. رفتاری که کاملا متضاد با اندیشه های صلح آمیز و بشردوستانه استاد شهید مطهری است.

خبر درگذشت مادر شهیدان والامقام رضاعلی و حسن رضا بابایی و مادربزرگ شهید جلال پارسائیان موجب تاثر و اندوه اینجانب و همکاران محترم دانشگاه صداوسیما گردید.
آیین افتتاحیه دوره پایانی جشنواره ملی رسانش ویژه برگزیدگان جشنواره روز شنبه 26 مرداد در دانشگاه صدا و سیما برگزار شد.
در این بخش می توانید دفترچه همیار انتخاب رشته کنکور سراسری را دریافت کنید.
در این بخش داوطلبان می توانند پاسخ های کارشناسان به سوالات متداول اغلب داوطلبان کنکور سراسری را مطالعه نمایند
دکتر اسفندیاری رئیس دانشگاه صدا وسیما در حکمی سیدرضا شریفی را به سمت سرپرست امور اداری دانشگاه منصوب کرد.