تعداد بازدید : 674 - تاریخ خبر : دوشنبه 10 اردیبهشت 1397 - 04:46
حکمت مطهر

رییس دانشگاه صدا و سیما، شهید مطهری را مصلحی جهانی خواند و گفت: دانشجویان و جوانان امروز نیازمند بازخوانی اندیشه ها، تفکرات و نوع جهان بینی آن استاد حوزه و دانشگاه هستند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما، دکتر شهاب اسفندیاری در همایش بین المللی حکمت مطهر با بیان این مطلب، افزود: تقارن میلاد با سعادت حضرت مهدی(عج) با سالروز شهادت استاد مطهری باعث شد تا مباحث مطرح شده در این همایش با محوریت قیام و انقلاب آن امام منجی ارائه شود.

رییس دانشگاه صدا و سیما گفت: استاد مطهری در باب زمینه های انقلاب امام مهدی(عج) دو نگاه را بررسی و تبیین کرده اند. نگاه اول، ابزاری و ماتریالیستی که ناظر بر گسترش فساد و ظلم است و نگاه دوم انسانی و فطری که ناظر بر گسترش صلح واصلاح جامعه است.

اسفندیاری تاکید کرد: شهید مطهری منتقد راسخ نگاه نخست و تئوریسین و حامی نگاه انسانی بود به عبارتی اندیشه های مطهری ناظر بر اصلاح جامعه جهانی بود و هست.

وی با انتقاد از برخی رفتارهای تفرقه افکنانه در جامعه، تصریح کرد: امروز برخی افراد داخلی و دشمنان خارجی به دنبال راه اندازی پروژه نفاق و تفرقه و مطرح کردن مباحث قومی و طبقاتی هستند. رفتاری که کاملا متضاد با اندیشه های صلح آمیز و بشردوستانه استاد شهید مطهری است.

آیین نکوداشت و آغاز سال تحصیلی 98 - 1397 دانشگاه صدا و سیما روز اول مهر، ساعت 10 صبح در آمفی تئاتر این دانشگاه برگزار می شود.
نخستین نشست کارگروه اجرایی « دومین کنفرانس ملی و نخستین کنفرانس بین المللی بازی های رایانه ای » در دانشگاه صدا و سیما برگزار گردید.
رییس دانشگاه صدا و سیما تنوّع و تکثّر تولیدات در رادیو و تلویزیون را منوط به احیاء و تقویت بخش فیلمنامه نویسی دانست.
در نشستی با حضور نمایندگانی از نهاد ریاست جمهوری و دانشگاه خواجه نصیرطوسی به میزبانی دانشگاه صدا و سیما، راهکارهای تاسیس رشته تحصیلی فناوری فرهنگی در دانشگاه صد...
جدول زمان بندی مراجعه پذیرفته شدگان نهایی آزمون سراسری سال 1397 دانشگاه صدا و سیما اعلام شد.