تعداد بازدید : 168 - تاریخ خبر : یکشنبه 2 اردیبهشت 1397 - 09:20
فجر و دانشگاه

فیلم ها و میهمانان بین المللی سی و ششمین جشنواره جهانی فیلم فجر به دانشگاه صدا و سیما می آیند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما از روز شنبه اول اردیبهشت تا چهارشنبه پنجم اردیبهشت همه روزه از ساعت ۱۰ تا ۱۲ در سالن ورک شاپ دانشگاه، کارگاه آموزشی با حضور یکی از میهمانان بین المللی جشنواره جهانی فیلم فجر، برگزار خواهد شد.

در این مدت هر روز از ساعت ۴ تا ۶ عصر نیز یکی از فیلم های برگزیده بخش مسابقه جشنواره در آمفی تئاتر دانشگاه به نمایش در خواهد آمد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما، مراسم بزرگداشت سوم خرداد، سالروز آزادسازی خرمشهر به همت بسیج دانشجویی این دانشگاه برگزار شد.
دکتر شهاب اسفندیاری در هفته نخست ماه مبارک رمضان ضمن بازدید از خوابگاه های دانشجویی دانشگاه صدا و سیما، در فضایی صمیمی و روحانی، افطار را مهمان دانشجویان شد.
معاون آموزش و پژوهش دانشگاه صدا و سیما، خانم زهرا قریب را همکاری پرتلاش و کارآمد توصیف کرد و گفت: بازنشستگی برای افراد توانا و پرتلاش و خوشفکر مانند خانم قریب، ...
رییس دانشگاه صدا و سیما گفت: توصیه‌های رهبری در تقویت بنیه معرفتی، فکری و اخلاقی باید سرلوحه عمل قرار گیرد.
رییس دانشگاه صدا و سیما فرآیند توسعه و گسترش رسانه ها را عامل به چالش کشیدن نظریه های جهانی سازی و سیطره مطلق « گفتمان تک فرهنگی » در دنیای امروز دانست.