تعداد بازدید : 289 - تاریخ خبر : چهارشنبه 28 خرداد 1399 - 22:27
مهر تایید بر تصمیم مسئولان دانشگاه

موافقت ستاد مبارزه با کرونا تهران با برگزاری امتحانات حضوری در دانشگاه صدا و سیما

دکتر زالی رئیس ستاد مبارزه با کرونا تهران طی نامه‌ای به دکتر اسفندیاری رئیس دانشگاه صدا و سیما اعلام کرد برگزاری امتحانات حضوری در این دانشگاه با رعایت پروتکل‌های بهداشتی بلامانع است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما، ستاد مبارزه با کرونا تهران پس از اعزام کارشناس جهت بررسی شرایط برگزاری امتحانات و بازدید از فضای آموزشی و دریافت گزارش تعداد امتحانات و تعداد دانشجویان و ظرفیت خوابگاه‌ها و نیز اطلاع از تمهیدات و پروتکل‌های بهداشتی پیش بینی شده در دانشگاه و خوابگاه، برگزاری امتحانات حضوری در این دانشگاه را بلامانع اعلام کرد.

بدین‌ترتیب امتحانات حضوری دانشگاه صدا و سیما بر اساس برنامه ای که قبلا اعلام شده بود از تاریخ ۳۱ خرداد ۱۳۹۹ برگزار خواهد شد.

روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما