تعداد بازدید : 508 - تاریخ خبر : چهارشنبه 9 اسفند 1396 - 03:02
با مشارکت دانشجویان دانشگاه صدا و سیما؛
درویش:فیلم می سازم

کارگردان نامی سینمای ایران از ساخت فیلمی داستانی با همکاری و مشارکت دانشجویان دانشگاه صدا و سیما خبر داد.

احمدرضا درویش به خبرنگار روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما گفت: کارگاهی فوق برنامه و آموزشی برای دانشجویان این دانشگاه برگزار شده که در آن هنرجویان جوان ساخت فیلم کوتاه داستانی را فراگرفته و تجربه می کنند.

کارگردان روز رستاخیر افزود: هر دانشجویی موظف است بر الهام از یک یا دوبیت شعر از اشعار چهار شاعر نامی ایران یعنی حافظ، سعدی، مولوی و فردوسی یک فیلم داستانی 3 دقیقه ای بسازد. به عبارتی هنرجوی جوان باید ترجمه ای تصویری از اشعار این شاعران ارائه کند.

درویش با بیان اینکه تا پیش از پایان سال کلّیت فیلم نامه دانشجویان نهایی می شود، افزود: پیش بینی می کنم که ابتدای سال جدید تولید این فیلم دانشجویی آغاز شود. این فیلم اپیزودیک است و با توجه به تعداد دانشجویان، مدت زمان فیلم نزدیک به یک ساعت خواهد بود.

این فیلمساز ادامه داد: به دلیل اینکه متن داستان ها از اشعار کهن ایرانی اقتباس شده است بنابراین زنجیره اصلی و پیوند دهنده اپیزودها نیز متاثر از جهان شعر فارسی خواهد بود و هارمونی و هماهنگی مناسبی میان آنها ایجاد خواهد کرد. بطوری که با دیدن تصویر داستان، ناخداگاه متن اصلی شعر در ذهن بیننده تداعی می شود.

این پیشکسوت سینما و تلویزیون استعداد، یادگیری و پشتکار دانشجویان دانشگاه صدا و سیما را بسیارعالی توصیف کرد و گفت: آینده سینما و هنر نمایش ایران را به روشنی در چهره هنرجویان جوان این دانشگاه می بینم.

دکتر میناوند عضو هیئت علمی دانشگاه صدا و سیما به مرتبه علمی « دانشیاری » ارتقاء یافت.
آیت الله صدیقی در جمع دانشجویان دانشگاه صدا و سیما گفت: شما جوانان قدر ایام جوانی را بدانید چرا که سیرالی الله در جوانی آسان تر است.
مراسم روز دانشجو با حضور استاد رحیم پور ازغدی در دانشگاه صدا و سیما برگزار می شود.
روز دانشجو در دانشگاه صدا و سیما با توزیع گل و شیرینی میان دانشجویان گرامی داشته شد.
درس اخلاق استاد آیت الله کاظم صدیقی در دانشگاه صدا و سیما برگزار می شود.