تعداد بازدید : 322 - تاریخ خبر : چهارشنبه 9 اسفند 1396 - 03:02
با مشارکت دانشجویان دانشگاه صدا و سیما؛
درویش:فیلم می سازم

کارگردان نامی سینمای ایران از ساخت فیلمی داستانی با همکاری و مشارکت دانشجویان دانشگاه صدا و سیما خبر داد.

احمدرضا درویش به خبرنگار روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما گفت: کارگاهی فوق برنامه و آموزشی برای دانشجویان این دانشگاه برگزار شده که در آن هنرجویان جوان ساخت فیلم کوتاه داستانی را فراگرفته و تجربه می کنند.

کارگردان روز رستاخیر افزود: هر دانشجویی موظف است بر الهام از یک یا دوبیت شعر از اشعار چهار شاعر نامی ایران یعنی حافظ، سعدی، مولوی و فردوسی یک فیلم داستانی 3 دقیقه ای بسازد. به عبارتی هنرجوی جوان باید ترجمه ای تصویری از اشعار این شاعران ارائه کند.

درویش با بیان اینکه تا پیش از پایان سال کلّیت فیلم نامه دانشجویان نهایی می شود، افزود: پیش بینی می کنم که ابتدای سال جدید تولید این فیلم دانشجویی آغاز شود. این فیلم اپیزودیک است و با توجه به تعداد دانشجویان، مدت زمان فیلم نزدیک به یک ساعت خواهد بود.

این فیلمساز ادامه داد: به دلیل اینکه متن داستان ها از اشعار کهن ایرانی اقتباس شده است بنابراین زنجیره اصلی و پیوند دهنده اپیزودها نیز متاثر از جهان شعر فارسی خواهد بود و هارمونی و هماهنگی مناسبی میان آنها ایجاد خواهد کرد. بطوری که با دیدن تصویر داستان، ناخداگاه متن اصلی شعر در ذهن بیننده تداعی می شود.

این پیشکسوت سینما و تلویزیون استعداد، یادگیری و پشتکار دانشجویان دانشگاه صدا و سیما را بسیارعالی توصیف کرد و گفت: آینده سینما و هنر نمایش ایران را به روشنی در چهره هنرجویان جوان این دانشگاه می بینم.

استاد بین المللی هنرانیمیشن، ظرفیت های تدریس و فراگیری این هنر را در دانشگاه صدا و سیما بسیار خوب دانست و گفت: نباید به وضع موجود اکتفا کرد.
رییس دانشگاه صدا و سیما همزمان با پایان دوره 4 روزه کارگاه انیمیشن فیلم کوتاه با تدریس استاد فرانسوی این هنر از این کارگاه آموزشی بازدید کرد.
با حضور ریاست دانشگاه صدا و سیما تعدادی از استادان این دانشگاه که به افتخار بازنشستگی نایل آمدند، مورد تکریم و قدردانی قرار گرفتند.
بر اساس اعلام معاونت آموزش و پژوهش دانشگاه صدا و سیما به اطلاع آن دسته از دانشجویان دوره روزانه کلیه مقاطع تحصیلی (کاردانی- کارشناسی- کارشناسی ارشد) ورودی ۹۶ که...
جشنواره های ملی فیلم کوتاه سایه و فیلم کوتاه روستایی و عشایری ارسباران شاهد حضور آثاری دانشجویی از دانشگاه صدا و سیما شدند.