تعداد بازدید : 484 - تاریخ خبر : سه شنبه 8 اسفند 1396 - 09:46
جشن روز مهندس

جشن روز مهندس با حضور ریاست دانشگاه صدا و سیما، استادان و دانشجویان در آمفی تئاتر این دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما، دکتر شهاب اسفندیاری در جمع پرشور دانشجویان این دانشگاه با تبریک این روز خجسته گفت: خواجه نصیرالدین طوسی یکی از مفاخر علمی و مهندسی ایران اسلامی است. بنابراین روز بزرگداشت آن دانشمند ایرانی را روز مهندس نامیده اند.

رییس دانشگاه صدا و سیما ادامه داد: خواجه نصیرالدین علاوه بر تسلط بر علوم و فنون مهندسی زمانه خویش، صاحب کتاب اخلاق ناصری است. این کتاب یکی از مهمترین منابع نظری و تئوری در حوزه علم و فلسفه اخلاق است. از نگاه او، علم به همراه عمل دو عامل نیل به حکمت و کمال انسانی محسوب می شود.

همچنین در این مراسم مهندس محمد فهمی، قائم مقام معاونت توسعه و فناوری رسانه با ابراز خرسندی بواسطه حضور در جمع دانشجویان جوان دانشگاه صدا و سیما گفت: افتخار می کنم که خود از فارغ التحصیلان این دانشگاه هستم. این مژده را به شما مهندسان جوان و دانشجویان می دهم که آینده سازمان صدا و سیما و میزان موفقیت آن به دست شما رقم خواهد خورد. لذا قدر دوره دانشجویی را بدانید و در بالاترین سطح کیفی تحصیل کنید.

جشن روز مهندس دانشگاه صدا وسیما به همت انجمن برق این دانشگاه برگزار و با اجرای برنامه های متنوعی از جمله تئاتر، مسابقه، موسیقی و گفتگو با دکتر مهدیان از استادان دانشگاه همراه بود.

دکتر میناوند عضو هیئت علمی دانشگاه صدا و سیما به مرتبه علمی « دانشیاری » ارتقاء یافت.
آیت الله صدیقی در جمع دانشجویان دانشگاه صدا و سیما گفت: شما جوانان قدر ایام جوانی را بدانید چرا که سیرالی الله در جوانی آسان تر است.
مراسم روز دانشجو با حضور استاد رحیم پور ازغدی در دانشگاه صدا و سیما برگزار می شود.
روز دانشجو در دانشگاه صدا و سیما با توزیع گل و شیرینی میان دانشجویان گرامی داشته شد.
درس اخلاق استاد آیت الله کاظم صدیقی در دانشگاه صدا و سیما برگزار می شود.