تعداد بازدید : 391 - تاریخ خبر : سه شنبه 8 اسفند 1396 - 09:46
جشن روز مهندس

جشن روز مهندس با حضور ریاست دانشگاه صدا و سیما، استادان و دانشجویان در آمفی تئاتر این دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما، دکتر شهاب اسفندیاری در جمع پرشور دانشجویان این دانشگاه با تبریک این روز خجسته گفت: خواجه نصیرالدین طوسی یکی از مفاخر علمی و مهندسی ایران اسلامی است. بنابراین روز بزرگداشت آن دانشمند ایرانی را روز مهندس نامیده اند.

رییس دانشگاه صدا و سیما ادامه داد: خواجه نصیرالدین علاوه بر تسلط بر علوم و فنون مهندسی زمانه خویش، صاحب کتاب اخلاق ناصری است. این کتاب یکی از مهمترین منابع نظری و تئوری در حوزه علم و فلسفه اخلاق است. از نگاه او، علم به همراه عمل دو عامل نیل به حکمت و کمال انسانی محسوب می شود.

همچنین در این مراسم مهندس محمد فهمی، قائم مقام معاونت توسعه و فناوری رسانه با ابراز خرسندی بواسطه حضور در جمع دانشجویان جوان دانشگاه صدا و سیما گفت: افتخار می کنم که خود از فارغ التحصیلان این دانشگاه هستم. این مژده را به شما مهندسان جوان و دانشجویان می دهم که آینده سازمان صدا و سیما و میزان موفقیت آن به دست شما رقم خواهد خورد. لذا قدر دوره دانشجویی را بدانید و در بالاترین سطح کیفی تحصیل کنید.

جشن روز مهندس دانشگاه صدا وسیما به همت انجمن برق این دانشگاه برگزار و با اجرای برنامه های متنوعی از جمله تئاتر، مسابقه، موسیقی و گفتگو با دکتر مهدیان از استادان دانشگاه همراه بود.

آیین نکوداشت و آغاز سال تحصیلی 98 - 1397 دانشگاه صدا و سیما روز اول مهر، ساعت 10 صبح در آمفی تئاتر این دانشگاه برگزار می شود.
نخستین نشست کارگروه اجرایی « دومین کنفرانس ملی و نخستین کنفرانس بین المللی بازی های رایانه ای » در دانشگاه صدا و سیما برگزار گردید.
رییس دانشگاه صدا و سیما تنوّع و تکثّر تولیدات در رادیو و تلویزیون را منوط به احیاء و تقویت بخش فیلمنامه نویسی دانست.
در نشستی با حضور نمایندگانی از نهاد ریاست جمهوری و دانشگاه خواجه نصیرطوسی به میزبانی دانشگاه صدا و سیما، راهکارهای تاسیس رشته تحصیلی فناوری فرهنگی در دانشگاه صد...
جدول زمان بندی مراجعه پذیرفته شدگان نهایی آزمون سراسری سال 1397 دانشگاه صدا و سیما اعلام شد.