تعداد بازدید : 1286 - تاریخ خبر : سه شنبه 14 آذر 1396 - 10:50
روابط عمومی
با استقبال گسترده دانشجویان برگزار شد: جشن میلاد نبی مکرم اسلام (ص) و امام صادق (ع) و گرامی‌داشت روز دانشجو در دانشگاه صدا و سیما
در آستانه هفدهم ربیع الاول سالروز میلاد نورانی رسول گرامی اسلام حضرت محمد مصطفی (ص)، ولادت امام صادق (ع) و شانزدهم آذر، روز دانشجو، به اهتمام معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه و مشارکت فعال دانشجویان دانشگاه صدا و سیما، مراسم جشنی در آمفی تئاتر این دانشگاه برگزار شد.

با استقبال گسترده دانشجویان برگزار شد:

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، در این مراسم پر شور که با استقبال چشمگیر دانشجویان برگزار شد، برنامه های متنوعی چون شعرخوانی و دکلمه در وصف مناقب و کرامات وجود مقدس خاتم النیین، حضرت محمد مصطفی (ص) و حضرت امام صادق (ع)، سخنرانی معاون فرهنگی و سیاسی دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها، موسیقی سنتی و محلی، و میان پرده های نمایشی و طنز اجرا شد.

تقدیر از تشکل های دانشجویی فعال در ایام سوگواری سالار شهیدان کربلا و محرم صفر، و برگزیدگان مسابقات ورزشی از دیگر برنامه های این جشن بود.

رییس دانشگاه صدا و سیما در جمع دانشجویان ضمن تبریک روز دانشجو و ایام ولادت با سعادت حضرت ختمی مرتبت ص و امام صادق ع گفت:
واقعا طراوت و سرزندگی فضای دانشگاه به شما دانشجویان وابسته است و ما هر آنچه که در توان و اراده داریم انجام می دهیم تا شور و نشاط معنوی، علمی، فرهنگی و هنری در این دانشگاه، تقویت شود.

رییس دانشگاه با ابراز خرسندی از نقدهای دانشجویان درباره مشکلات دانشگاه که در خلال برنامه ها و به صورت طنز ارائه شد افزود: برای بنده نقدها نشانی از زنده بودن دانشگاه است و به رشد و ارتقاء دانشگاه کمک می‌کند چرا که از دو حالت خارج نیست یا نقدی که وارد می‌کنید صحیح است که توجه ما به رفع مشکلی جلب می‌شود و یا این که سوء تفاهم یا سوء برداشتی شده و اطلاعات غلطی داده شده که توضیح می دهیم و مسائل روشن می شود.

حجه الاسلام والمسلمین رستمی معاون سیاسی و فرهنگی نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه ها نیز در جمع دانشجویان گفت: مفتخریم به حضور پیامبر رحمت که معجزه‌اش کتاب بود و امروز می بینیم با شکل گیری گروه های نا مشروعی مثل داعش درپی مخدوش کردن چهره عقلانی و رحمانی اسلام و پیامبر گرامی اش هستند. وی افزود: اینکه قرآن به جای اینکه بگوید بپذیر می‌گوید بیاندیش از نشانه‌های اهمیت تعقل و تفکر در اسلام است.

معاون نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه ها، امام صادق علیه السلام را نیز اعتبار عالم اسلام و تشیع و محبان و پیروانش خواند و با مرور کوتاهی از وقایع ۱۶ آذر سال ۱۳۳۲ گفت: از افتخارات دانشگاه و دانشجویان است که پس از کودتای ۲۸ مرداد و بازگشت شاه فراری از ایتالیا و تار و مار کردن همه مخالفان، تنها نهادی که در آن شرایط خفقان به جریان کودتا و استعمار جدید معترض و در مبارزه با سلطه گری در کشور پیشگام بود، دانشگاه و دانشجویان هستند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما، مراسم بزرگداشت سوم خرداد، سالروز آزادسازی خرمشهر به همت بسیج دانشجویی این دانشگاه برگزار شد.
دکتر شهاب اسفندیاری در هفته نخست ماه مبارک رمضان ضمن بازدید از خوابگاه های دانشجویی دانشگاه صدا و سیما، در فضایی صمیمی و روحانی، افطار را مهمان دانشجویان شد.
معاون آموزش و پژوهش دانشگاه صدا و سیما، خانم زهرا قریب را همکاری پرتلاش و کارآمد توصیف کرد و گفت: بازنشستگی برای افراد توانا و پرتلاش و خوشفکر مانند خانم قریب، ...
رییس دانشگاه صدا و سیما گفت: توصیه‌های رهبری در تقویت بنیه معرفتی، فکری و اخلاقی باید سرلوحه عمل قرار گیرد.
رییس دانشگاه صدا و سیما فرآیند توسعه و گسترش رسانه ها را عامل به چالش کشیدن نظریه های جهانی سازی و سیطره مطلق « گفتمان تک فرهنگی » در دنیای امروز دانست.