تاریخ خبر:‌شنبه ۷ مرداد ۱۳۹۶ - بازدید:‌۳۸۵۸
اطلاعیه
جلسه دفاع از پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد دانشجو :سجاد صبحی امجد عنوان: بهبود روش ترمیم تصویر مبتنی بر نمونه با کاهش فضای جستجو
جلسه دفاع از پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد

اطلاعیه

جلسه دفاع از پایان نامه

مقطع کارشناسی ارشد

نظری: بهبود روش ترمیم تصویر مبتنی بر نمونه با کاهش فضای جستجو

دانشجو: سجاد صبحی امجد

رشته:  مهندسی مخابرات     گرایش : سیستم

استاد راهنما : خانم دکتر اعظم باستان فرد

استادان داور: خانم مهندس لیلی احسان- خانم دکتر شهر کسائی

مدیرجلسه : دکتربابک حاجی باقز نائینی

روز دو شنبه 9/5/96 ساعت 10

مکان : نمایش یک کتابخانه

دکتر احسانی مدیر شبکه نسیم با حضور در مراسم رونمایی برنامه «نمای نو» ضمن تقدیر از دانشجویان عوامل تولید این مجموعه بر ضرورت ارتباط بیشتر تاکید کرد.
نشست رونمایی از برنامه «نمای نو» تولید دانشجویی با حضور دکتر اسفندیاری و دکتر احسانی مدیر شبکه نسیم و جمعی از مدیران شبکه نسیم و کانال نمایش برگزار شد.
نشست آموزشی «بررسی راهکارهای مقابله با خبر جعلی» با محوریت پایان نامه یکی از دانشجویان دانشگاه در اداره پژوهش های خبری معاونت سیاسی برگزار شد.
بخش عملی دوره آزاد گویندگی و فن بیان به همت مدیریت آموزش های آزاد و مجازی دانشگاه برگزار شد.
 بر اساس هماهنگی‌های به عمل آمده و موافقت رییس محترم سازمان، میزان کمک هزینه پایان نامه و پرداخت عیدی و بن کتاب افزایش قابل توجهی یافته است.