تعداد بازدید : 6690 - تاریخ خبر : چهارشنبه 21 تیر 1396 - 04:59
سیاست دانشگاه صدا و سیما پذیرش بهترین‌هاست
دانشگاه صدا و سیما متناسب با نیازهای سازمان برای شناسایی و پذیرش بهترین‌ داوطلبان ادامه تحصیل با دقت ویژه و حساسیت بیشتری عمل خواهد کرد.

رئیس دانشگاه صدا و سیما در بازدید از کمیته‌های دانشکده‌های این دانشگاه برای پذیرش دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد افزود: نگاه دانشگاه صدا و سیما برای جذب دانشجو از این پس کاملا کیفی خواهد بود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما دکتر اسفندیاری از دقت نظر، تلاش و زحمات شایان توجه و بی وقفه استادان متخصص، متعهد و انقلابی دانشگاه در برگزاری جلسات مصاحبه با داوطلبان جدید مقطع کارشناسی ارشد قدردانی کرد و افزود: سیاست پذیرش دانشجو در دانشگاه صدا وسیما، معطوف به جذب بهترین‌ها خواهد بود.

وی گفت: در سال‌های گذشته به سبب مشکلات مالی و نیاز به پذیرش دانشجوی شبانه، ظرفیت دوره های رشته‌های مختلف دانشگاه افزایش یافت تا دانشگاه بتواند متناسب با دانشجوی روزانه دانشجوی شبانه هم جذب کند.

دکتر اسفندیاری افزود: در سیاست‌های جدید به هیچ عنوان کمیت دانشجو مدنظر نیست، به نحوی که حتی اگر یک دوره کارشناسی ارشد با پنج دانشجو هم تشکیل شود مخالفتی نخواهیم داشت.

دکتر اسفندیاری گفت: معتقدیم اگر ورودی‌های دانشگاه خوب و با کیفیت باشند، قطعاً در مرحله جذب دانشجو به سازمان هیچ مشکلی نخواهیم داشت، بلکه برای جذب دانش‌آموختگان بین بخش‌های مختلف سازمان رقابت خواهد بود.

وی افزود: در شیوه‌های گذشته در مصاحبه‌های پذیرش دانشجو ابهامات و مسائلی در زمینه مسئولیت مصاحبه کنندگان وجود داشت که باعث می‌شد ورودی‌های دانشگاه در سطوح مختلفی باشند، ولی امسال با تدابیری که اندیشیده شد همه اعضای کمیته‌های مصاحبه و پذیرش موظف شدند به جنبه های علمی و عمومی دانشجو به صورت همزمان توجه کنند.

دکتر اسفندیاری گفت: روز گذشته بنده در جلسه شورای معاونان سازمان صدا و سیما، سیاست‌های جدید پذیرش دانشجو و نظام امتیازبندی در جذب را تشریح کردم که این سیاست‌ها مورد استقبال رئیس محترم سازمان و برخی معاونان قرار گرفت.

وی افزود: انتظار رئیس و معاونان محترم سازمان از دانشگاه صدا و سیما این است که نیروهای نخبه، توانمند، متعهد و متخصص برای تحقق اهداف و آرمان‌های انقلاب اسلامی تربیت کند و تحویل سازمان دهد و در این راستا همکاری خوبی بین دانشگاه و معاونت‌های مختلف سازمان آغاز شده است.

دکتر اسفندیاری در باره برخی انتقادات از نظام امتیازبندی دانش‌آموختگان گفت: متاسفانه سوءتفاهم‌ها و برداشت‌های نادرستی نسبت به این طرح وجود دارد که هفته آینده در دیداری با دانشجویان توضیحاتی خواهم داد و پاسخگوی سوالات خواهم بود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما، مراسم بزرگداشت سوم خرداد، سالروز آزادسازی خرمشهر به همت بسیج دانشجویی این دانشگاه برگزار شد.
دکتر شهاب اسفندیاری در هفته نخست ماه مبارک رمضان ضمن بازدید از خوابگاه های دانشجویی دانشگاه صدا و سیما، در فضایی صمیمی و روحانی، افطار را مهمان دانشجویان شد.
معاون آموزش و پژوهش دانشگاه صدا و سیما، خانم زهرا قریب را همکاری پرتلاش و کارآمد توصیف کرد و گفت: بازنشستگی برای افراد توانا و پرتلاش و خوشفکر مانند خانم قریب، ...
رییس دانشگاه صدا و سیما گفت: توصیه‌های رهبری در تقویت بنیه معرفتی، فکری و اخلاقی باید سرلوحه عمل قرار گیرد.
رییس دانشگاه صدا و سیما فرآیند توسعه و گسترش رسانه ها را عامل به چالش کشیدن نظریه های جهانی سازی و سیطره مطلق « گفتمان تک فرهنگی » در دنیای امروز دانست.