تاریخ خبر:‌چهارشنبه ۲۱ تیر ۱۳۹۶ - بازدید:‌۳۵۰۱
اطلاعیه
جلسه دفاع از پایان‌نامه دانشجو: محمدرضا تیماجچی ارزیابی برنامه خبری» صرفاً جهت اطلاع « از منظر اخلاق اسلامی از دیدگاه کارشناسان »
جلسه دفاع از پایان‌نامه دانشجو: محمدرضا تیماجچی رشته: روزنامه نگاری

اطلاعیه

جلسه دفاع از پایان‌نامه

مقطع کارشناسی ارشد

نظری: « ارزیابی برنامه خبری» صرفاً جهت اطلاع « از منظر اخلاق اسلامی از دیدگاه کارشناسان »

دانشجو: محمدرضا تیماجچی

رشته:  روزنامه نگاری

استاد راهنما : دکتر مجید ملکی تبار

استاد مشاور: دکتر سیدمجتبی رضوی طوسی

استادان داور: دکترمحمدقلی میناوند- دکتر سید محمد مهدی موسوی مهر

مدیرجلسه : دکتر ابراهیم فتحی

روز دوشنبه 96/04/26   ساعت 15

مکان : نمایش یک کتابخانه

دکتر احسانی مدیر شبکه نسیم با حضور در مراسم رونمایی برنامه «نمای نو» ضمن تقدیر از دانشجویان عوامل تولید این مجموعه بر ضرورت ارتباط بیشتر تاکید کرد.
نشست رونمایی از برنامه «نمای نو» تولید دانشجویی با حضور دکتر اسفندیاری و دکتر احسانی مدیر شبکه نسیم و جمعی از مدیران شبکه نسیم و کانال نمایش برگزار شد.
نشست آموزشی «بررسی راهکارهای مقابله با خبر جعلی» با محوریت پایان نامه یکی از دانشجویان دانشگاه در اداره پژوهش های خبری معاونت سیاسی برگزار شد.
بخش عملی دوره آزاد گویندگی و فن بیان به همت مدیریت آموزش های آزاد و مجازی دانشگاه برگزار شد.
 بر اساس هماهنگی‌های به عمل آمده و موافقت رییس محترم سازمان، میزان کمک هزینه پایان نامه و پرداخت عیدی و بن کتاب افزایش قابل توجهی یافته است.