تعداد بازدید : 752 - تاریخ خبر : چهارشنبه 24 خرداد 1396 - 12:23
فزت ورب الکعبه
فرا رسیدن ایام شهادت جانسوز امام اول شیعیان جهان، مولی الموحدین، امیرالمؤمنین، مولای متقیان، حضرت علی ع را تسلیت عرض می کنیم و قبولی طاعات و عبادات شما را در شب های پر فضیلت قدر، آرزومندیم.

فرا رسیدن ایام شهادت جانسوز امام اول شیعیان جهان، مولی الموحدین، امیرالمؤمنین، مولای متقیان، حضرت علی ع  را تسلیت عرض می کنیم و قبولی طاعات و عبادات شما را در شب های پر فضیلت قدر، آرزومندیم.

دکتر اسفندیاری جایگاه هنرستان صداوسیما را مهم توصیف کرد و گفت: نگاه ما به این هنرستان نگاهی کلیدی و راهبردی است.
کارگردان ویتنامی که خود را از بازماندگان جنگ های خونین کامبوج معرفی می کند، گفت: از کودکی شاهد بمباران و تجاوز آمریکایی ها به ویتنام و کامبوج و سپس نسل کشی مردم...
سخنران و مهمانان خارجی جشنواره فیلم فجرپس از پایان کارگاه آموزشی با حضور در آرامگاه شهدای دانشگاه صداوسیما به مقام شامخ شهدای دفاع مقدس ادای احترام کردند.
مستندساز و فیلمساز نامی کامبوجی در کارگاه آموزشی دانشگاه صدا و سیما از نسل‌ کشی‌ مردمی آن کشور به دست «خِمرهای سرخ» می گوید.
چهاردهمین جشنواره آثار هنرجویان هنرستان صدا و سیما با هدف کشف و پرورش استعدادهای جوان برگزار می شود.