تعداد بازدید : 403 - تاریخ خبر : 1396/03/24 - 12:23
فزت ورب الکعبه
فرا رسیدن ایام شهادت جانسوز امام اول شیعیان جهان، مولی الموحدین، امیرالمؤمنین، مولای متقیان، حضرت علی ع را تسلیت عرض می کنیم و قبولی طاعات و عبادات شما را در شب های پر فضیلت قدر، آرزومندیم.

فرا رسیدن ایام شهادت جانسوز امام اول شیعیان جهان، مولی الموحدین، امیرالمؤمنین، مولای متقیان، حضرت علی ع  را تسلیت عرض می کنیم و قبولی طاعات و عبادات شما را در شب های پر فضیلت قدر، آرزومندیم.

رئیس دانشگاه صدا وسیما در حکمی مسعود طالبی را به سمت سرپرست اداره کل آموزش دانشگاه و دکتر محمد علی سبقتی به سمت سرپرست گروه فناوری ارتباطات و اطلاعات دانشکده ف...
نخستین جلسه شورای فرهنگی دانشگاه صدا و سیما با حضور اعضای جدید، برگزار شد.
نشست گرامیداشت شاعر نامدار و بلند آوازه ایران زمین، خواجه حافظ شیرازی در دانشگاه صدا و سیما برگزار شد.
تجلیل از استادان و پیشکسوتان علوم ارتباطات کشور در چهارمین همایش بین المللی مدیریت رسانه
آیین تودیع و معارفه رییس دانشکده دین و رسانه دانشگاه صدا وسیما در سالن آمفی تئاتر این دانشکده در شهر قم برگزار شد.