تعداد بازدید : 917 - تاریخ خبر : سه شنبه 23 خرداد 1396 - 04:08
روابط عمومی دانشگاه
فراخوان شرکت در مسابقات ABU Prizes 2017
دانشجویان علاقمند به شرکت در مسابقات ABU Prizes 2017 می توانند آثار رادیویی خود را با مشخصات زیر ، تا تاریخ 96/3/27 به امور بین الملل دانشگاه تحویل نمایند.

دانشجویان علاقمند به شرکت در مسابقات ABU Prizes 2017  می توانند آثار رادیویی خود را با مشخصات زیر ، تا تاریخ 96/3/27 به امور بین الملل دانشگاه تحویل نمایند. کلیه آثار رادیویی با فرمت MPEG4  , و به همراه متن اثر به زبان انگلیسی باشد.

نویسنده و کارگردان نامی سینما و تلویزیون ایران از پیش تولید سریال سلمان فارسی در اواخر امسال خبر داد.
فیلم ها و میهمانان بین المللی سی و ششمین جشنواره جهانی فیلم فجر به دانشگاه صدا و سیما می آیند.
مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی از ثبت 54 شبکه اجتماعی مجازی توسط دانشجویان و متخصصان داخلی خبر داد.
فیلمساز و کارگردان نام آشنایی سینما و تلویزیون ایران، اجتهاد در شخصیت پردازی و چهره سازی را از بارزترین توانایی های یک داستان نویس و فیلمساز عنوان کرد.
پیشکسوت انیمیشن کشور، دانشکده رادیو و تلویزیون بخصوص گروه هنرهای دیجیتال را یک ظرفیت خاص و منحصربه فرد در ساختار دانشگاهی ایران توصیف کرد.