تعداد بازدید : 983 - تاریخ خبر : سه شنبه 23 خرداد 1396 - 03:58
روابط عمومی دانشگاه
فراخوان شرکت در مسابقات ABU Prizes 2017
دانشجویان علاقمند به شرکت در مسابقات ABU Prizes 2017 می توانند آثار رادیویی خود را با مشخصات زیر ، تا تاریخ 96/3/27 به امور بین الملل دانشگاه تحویل نمایند.

دانشجویان علاقمند به شرکت در مسابقات ABU Prizes 2017  می توانند آثار رادیویی خود را با مشخصات زیر ، تا تاریخ 96/3/27 به امور بین الملل دانشگاه تحویل نمایند. کلیه آثار رادیویی با فرمت mp3  , و به همراه متن اثر به زبان انگلیسی باشد.

استاد بین المللی هنرانیمیشن، ظرفیت های تدریس و فراگیری این هنر را در دانشگاه صدا و سیما بسیار خوب دانست و گفت: نباید به وضع موجود اکتفا کرد.
رییس دانشگاه صدا و سیما همزمان با پایان دوره 4 روزه کارگاه انیمیشن فیلم کوتاه با تدریس استاد فرانسوی این هنر از این کارگاه آموزشی بازدید کرد.
با حضور ریاست دانشگاه صدا و سیما تعدادی از استادان این دانشگاه که به افتخار بازنشستگی نایل آمدند، مورد تکریم و قدردانی قرار گرفتند.
بر اساس اعلام معاونت آموزش و پژوهش دانشگاه صدا و سیما به اطلاع آن دسته از دانشجویان دوره روزانه کلیه مقاطع تحصیلی (کاردانی- کارشناسی- کارشناسی ارشد) ورودی ۹۶ که...
جشنواره های ملی فیلم کوتاه سایه و فیلم کوتاه روستایی و عشایری ارسباران شاهد حضور آثاری دانشجویی از دانشگاه صدا و سیما شدند.