تاریخ خبر:‌سه شنبه ۹ خرداد ۱۳۹۶ - بازدید:‌۲۶۷۴
اطلاعیه
جلسه دفاع از پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد دانشجو : یحیی محسن پور آغوزی رشته : رادیو -نویسندگی
جلسه دفاع از پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد دانشجو یحیی محسن پور آغوزی

اطلاعیه

جلسه دفاع از پایان نامه

مقطع کارشناسی ارشد

نظری:قابلیت های انگیزشی کلمات و شعر مناسب برای رادیو

دانشجو: یحیی محسن پور آغوزی

رشته : نویسندگی رادیو

استاد راهنما : دکتر محمد اخگری

استاد مشاور : دکتر کاظم نظری

استادان داور: خانم دکتر همراز- دکتر عزیزاله سالاری

مدیر جلسه: دکتر احمد سفلایی

روز   95/12/22   ساعت  9 صبح

مکان  اتاق 1 کتابخانه

بخش عملی دوره آزاد گویندگی و فن بیان به همت مدیریت آموزش های آزاد و مجازی دانشگاه برگزار شد.
 بر اساس هماهنگی‌های به عمل آمده و موافقت رییس محترم سازمان، میزان کمک هزینه پایان نامه و پرداخت عیدی و بن کتاب افزایش قابل توجهی یافته است.
جمعی از اساتید،مدیران و دانشجویان دانشگاه به منظور آشنایی با فرآیندهای کسب و کار دیجیتالی از مجموعه دیجی کالا بازدید نمودند.
خبر درگذشت استاد ارجمند و هنرمند فرهیخته جناب آقای «مسعود دشتبان» استاد پیشکسوت دانشگاه صدا و سیما  پس از تحمل یک دوره سخت بیماری موجب تأسف و تأثر شد.
دکتر اسفندیاری در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری فارس از پذیرش دانشجوی کارشناسی ارشد رشته روزنامه‌نگاری رادیو و تلویزیون در این دانشگاه برای نخستین بار در کشور خبر...