تعداد بازدید : 1076 - تاریخ خبر : شنبه 6 خرداد 1396 - 02:40
روابط عمومی دانشگاه
فرا رسیدن ماه مبارک رمضان، ماه ضیافت الهی
فرا رسیدن ماه مبارک رمضان، ماه ضیافت الهی، موسم خودشناسی و خودسازی و نیایش های عارفانه بر دانشگاهیان فرهیخته مبارک باد.

نویسنده و کارگردان نامی سینما و تلویزیون ایران از پیش تولید سریال سلمان فارسی در اواخر امسال خبر داد.
فیلم ها و میهمانان بین المللی سی و ششمین جشنواره جهانی فیلم فجر به دانشگاه صدا و سیما می آیند.
مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی از ثبت 54 شبکه اجتماعی مجازی توسط دانشجویان و متخصصان داخلی خبر داد.
فیلمساز و کارگردان نام آشنایی سینما و تلویزیون ایران، اجتهاد در شخصیت پردازی و چهره سازی را از بارزترین توانایی های یک داستان نویس و فیلمساز عنوان کرد.
پیشکسوت انیمیشن کشور، دانشکده رادیو و تلویزیون بخصوص گروه هنرهای دیجیتال را یک ظرفیت خاص و منحصربه فرد در ساختار دانشگاهی ایران توصیف کرد.