تاریخ خبر:‌شنبه ۹ اردیبهشت ۱۳۹۶ - بازدید:‌۲۳۶۰
جلسه دفاع از پایان‌نامهمقطع کارشناسی ارشد دانشجو: علیرضا اعلم رحمی
جلسه دفاع از پایان‌نامهمقطع کارشناسی ارشد دانشجو: علیرضا اعلم رحمی رشته: ارتباطات گرایش : تحقیق

جلسه دفاع از پایان‌نامه

مقطع کارشناسی ارشد

نظری: بررسی دلایل استفاده اندک از لهجه‌های بومی در برنامه‌های صدا و سیمای خراسان رضوی

دانشجو: علیرضا اعلم رحمی

رشته:  ارتباطات   گرایش : تحقیق

استاد راهنما : دکتر سید بشیر حسینی

استاد مشاور: دکتر محمدعلی هرمزی‌زاده

استادان داور: دکترعلی اکبر رزمجو- دکتر فاطمه عظیمی‌فرد

مدیرجلسه : دکتر عزیزاله سالاری

روز یک‌شنبه 10/02/96 ساعت 10

مکان : نمایش یک کتابخانه

بخش عملی دوره آزاد گویندگی و فن بیان به همت مدیریت آموزش های آزاد و مجازی دانشگاه برگزار شد.
 بر اساس هماهنگی‌های به عمل آمده و موافقت رییس محترم سازمان، میزان کمک هزینه پایان نامه و پرداخت عیدی و بن کتاب افزایش قابل توجهی یافته است.
جمعی از اساتید،مدیران و دانشجویان دانشگاه به منظور آشنایی با فرآیندهای کسب و کار دیجیتالی از مجموعه دیجی کالا بازدید نمودند.
خبر درگذشت استاد ارجمند و هنرمند فرهیخته جناب آقای «مسعود دشتبان» استاد پیشکسوت دانشگاه صدا و سیما  پس از تحمل یک دوره سخت بیماری موجب تأسف و تأثر شد.
دکتر اسفندیاری در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری فارس از پذیرش دانشجوی کارشناسی ارشد رشته روزنامه‌نگاری رادیو و تلویزیون در این دانشگاه برای نخستین بار در کشور خبر...