تاریخ خبر:‌دوشنبه ۴ اردیبهشت ۱۳۹۶ - بازدید:‌۲۲۶۹
جلسه دفاع از پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد دانشجو: محمدجواد طالبی
جلسه دفاع از پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد دانشجو: محمدجواد طالبی رشته: روزنامه نگاری

جلسه دفاع از پایان نامه

مقطع کارشناسی ارشد

نظری: تحلیل گفتمان تبلیغات رسانه‌ای داعش

دانشجو: محمدجواد طالبی

رشته:  روزنامه نگاری

استاد راهنما : دکتر سید بشیر حسینی

استاد مشاور: دکتر داود نعمتی انارکی

استادان داور: دکتر پیمان جبلی- دکترحسن عابدینی

مدیرجلسه : دکتر ابراهیم فتحی

روز دو شنبه 4/2/96 ساعت 11:30 صبح

مکان : اتاق 05

دکتر احسانی مدیر شبکه نسیم با حضور در مراسم رونمایی برنامه «نمای نو» ضمن تقدیر از دانشجویان عوامل تولید این مجموعه بر ضرورت ارتباط بیشتر تاکید کرد.
نشست رونمایی از برنامه «نمای نو» تولید دانشجویی با حضور دکتر اسفندیاری و دکتر احسانی مدیر شبکه نسیم و جمعی از مدیران شبکه نسیم و کانال نمایش برگزار شد.
نشست آموزشی «بررسی راهکارهای مقابله با خبر جعلی» با محوریت پایان نامه یکی از دانشجویان دانشگاه در اداره پژوهش های خبری معاونت سیاسی برگزار شد.
بخش عملی دوره آزاد گویندگی و فن بیان به همت مدیریت آموزش های آزاد و مجازی دانشگاه برگزار شد.
 بر اساس هماهنگی‌های به عمل آمده و موافقت رییس محترم سازمان، میزان کمک هزینه پایان نامه و پرداخت عیدی و بن کتاب افزایش قابل توجهی یافته است.