تاریخ خبر:‌شنبه ۲ اردیبهشت ۱۳۹۶ - بازدید:‌۱۲۲۳
جلسه دفاع از پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد دانشجو: سوران اسدی
جلسه دفاع از پایان نامه جلسه دفاع از پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد دانشجو: سوران اسدی رشته: روزنامه نگاری

جلسه دفاع از پایان نامه

مقطع کارشناسی ارشد

نظری: تحلیل گفتمان تبلیغات رسانه‌ای داعش

دانشجو: سوران اسدی

رشته:  روزنامه نگاری

استاد راهنما : دکتر اردشیرزابلی زاده

استاد مشاور: دکتر سید بشیر حسینی

استادان داور: دکتر رضا واعظی- دکترمحسن شاکری نژاد

مدیرجلسه : دکتر سعید سرابی

روزیک شنبه 3/2/96 ساعت 10 صبح

مکان : نمایش یک کتابخانه

بخش عملی دوره آزاد گویندگی و فن بیان به همت مدیریت آموزش های آزاد و مجازی دانشگاه برگزار شد.
 بر اساس هماهنگی‌های به عمل آمده و موافقت رییس محترم سازمان، میزان کمک هزینه پایان نامه و پرداخت عیدی و بن کتاب افزایش قابل توجهی یافته است.
جمعی از اساتید،مدیران و دانشجویان دانشگاه به منظور آشنایی با فرآیندهای کسب و کار دیجیتالی از مجموعه دیجی کالا بازدید نمودند.
خبر درگذشت استاد ارجمند و هنرمند فرهیخته جناب آقای «مسعود دشتبان» استاد پیشکسوت دانشگاه صدا و سیما  پس از تحمل یک دوره سخت بیماری موجب تأسف و تأثر شد.
دکتر اسفندیاری در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری فارس از پذیرش دانشجوی کارشناسی ارشد رشته روزنامه‌نگاری رادیو و تلویزیون در این دانشگاه برای نخستین بار در کشور خبر...