تاریخ خبر:‌شنبه ۲ اردیبهشت ۱۳۹۶ - بازدید:‌۱۰۰۲
جلسه دفاع از پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد دانشجو: حمیدرضا تینای تهرانی
جلسه دفاع از پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد دانشجو: حمیدرضا تینای تهرانی رشته: روزنامه نگاری

جلسه دفاع از پایان نامه

مقطع کارشناسی ارشد

نظری: مقایسه ساختار بخش‌های خبری مشروح در رسانه‌های بین‌المللی با خبر 21 شبکه یک جمهوری اسلامی ایران

دانشجو: حمیدرضا تینای تهرانی

رشته:  روزنامه نگاری

استاد راهنما : دکتر حسین رضی

استاد مشاور: دکتر اردشیر زابلی زاده

استادان داور: دکتر جهاندار امیری- دکترفاطمه عظیمی فرد

مدیرجلسه : دکتر محسن شاکری نژاد

روزیک شنبه 3/2/96 ساعت 16

مکان : نمایش یک کتابخانه

دکتر احسانی مدیر شبکه نسیم با حضور در مراسم رونمایی برنامه «نمای نو» ضمن تقدیر از دانشجویان عوامل تولید این مجموعه بر ضرورت ارتباط بیشتر تاکید کرد.
نشست رونمایی از برنامه «نمای نو» تولید دانشجویی با حضور دکتر اسفندیاری و دکتر احسانی مدیر شبکه نسیم و جمعی از مدیران شبکه نسیم و کانال نمایش برگزار شد.
نشست آموزشی «بررسی راهکارهای مقابله با خبر جعلی» با محوریت پایان نامه یکی از دانشجویان دانشگاه در اداره پژوهش های خبری معاونت سیاسی برگزار شد.
بخش عملی دوره آزاد گویندگی و فن بیان به همت مدیریت آموزش های آزاد و مجازی دانشگاه برگزار شد.
 بر اساس هماهنگی‌های به عمل آمده و موافقت رییس محترم سازمان، میزان کمک هزینه پایان نامه و پرداخت عیدی و بن کتاب افزایش قابل توجهی یافته است.