تاریخ خبر:‌شنبه ۲ اردیبهشت ۱۳۹۶ - بازدید:‌۱۰۰۸
جلسه دفاع از پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد دانشجو: محمد ایرانی
جلسه دفاع از پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد دانشجو: محمد ایرانی رشته: روزنامه نگاری

جلسه دفاع از پایان نامه

مقطع کارشناسی ارشد

نظری: گفتمان سازی اقتصاد مقاومتی در برنامه تلویزیونی پایش

دانشجو: محمد ایرانی

رشته:  روزنامه نگاری

استاد راهنما : دکتر علی دارابی

استاد مشاور: دکتر مجید ملکی تبار

استادان داور: دکتر محسن شاکری نژاد-  دکتر بیژن عبدی

مدیرجلسه : دکترسعید سرابی

روز چهارشنبه 6/2/96 ساعت 10

مکان : نمایش یک کتاب

بخش عملی دوره آزاد گویندگی و فن بیان به همت مدیریت آموزش های آزاد و مجازی دانشگاه برگزار شد.
 بر اساس هماهنگی‌های به عمل آمده و موافقت رییس محترم سازمان، میزان کمک هزینه پایان نامه و پرداخت عیدی و بن کتاب افزایش قابل توجهی یافته است.
جمعی از اساتید،مدیران و دانشجویان دانشگاه به منظور آشنایی با فرآیندهای کسب و کار دیجیتالی از مجموعه دیجی کالا بازدید نمودند.
خبر درگذشت استاد ارجمند و هنرمند فرهیخته جناب آقای «مسعود دشتبان» استاد پیشکسوت دانشگاه صدا و سیما  پس از تحمل یک دوره سخت بیماری موجب تأسف و تأثر شد.
دکتر اسفندیاری در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری فارس از پذیرش دانشجوی کارشناسی ارشد رشته روزنامه‌نگاری رادیو و تلویزیون در این دانشگاه برای نخستین بار در کشور خبر...