تاریخ خبر:‌شنبه ۲ اردیبهشت ۱۳۹۶ - بازدید:‌۹۲۷
جلسه دفاع از پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد زهرا بلادی
جلسه دفاع از پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد زهرا بلادی رشته: رادیو گرایش: نویسندگی

جلسه دفاع از پایان نامه

مقطع کارشناسی ارشد

نظری: تکنیک های نویسندگی درام رادیویی برپایه ویژگی های تخیل عصر دیجیتال مطالعه موردی : رمان زندگی پس از زندگی اثر کیت اتکینسن

دانشجو: زهرا بلادی

رشته:  رادیو     گرایش:  نویسندگی

استاد راهنما : دکتر مجید شریف خدایی

استاد مشاور: دکتر محمد اخگری

استادان داور: دکتر حسن خجسته- دکترعلی اصغر دارایی

مدیرجلسه : دکتر کاظم نظری

روز شنبه 2/2/96 ساعت 14:30

مکان : نمایش یک کتابخانه

دکتر احسانی مدیر شبکه نسیم با حضور در مراسم رونمایی برنامه «نمای نو» ضمن تقدیر از دانشجویان عوامل تولید این مجموعه بر ضرورت ارتباط بیشتر تاکید کرد.
نشست رونمایی از برنامه «نمای نو» تولید دانشجویی با حضور دکتر اسفندیاری و دکتر احسانی مدیر شبکه نسیم و جمعی از مدیران شبکه نسیم و کانال نمایش برگزار شد.
نشست آموزشی «بررسی راهکارهای مقابله با خبر جعلی» با محوریت پایان نامه یکی از دانشجویان دانشگاه در اداره پژوهش های خبری معاونت سیاسی برگزار شد.
بخش عملی دوره آزاد گویندگی و فن بیان به همت مدیریت آموزش های آزاد و مجازی دانشگاه برگزار شد.
 بر اساس هماهنگی‌های به عمل آمده و موافقت رییس محترم سازمان، میزان کمک هزینه پایان نامه و پرداخت عیدی و بن کتاب افزایش قابل توجهی یافته است.