تعداد بازدید : 815 - تاریخ خبر : 1395/12/28 - 04:17
روابط عمومی دانشگاه صدا وسیما
پیام تبریک دکتر اسفندیاری
دکتر شهاب اسفندیاری، رییس دانشگاه صدا و سیما به مناسبت سال نو، پیامی منتشر کرد.
پیام تبریک شهاب اسفندیاری رییس
دانشگاه صداوسیما

استادان ارجمند، همکاران گرامی و دانشجویان عزیز؛
با سلام و ادب
اکنون که عید نوروز و آغاز سال جدید متبرک و منّور  به میلاد با سعادت بانوی دو عالم حضرت صدیقه طاهره - سلام الله علیها - گردیده است، تقارن این دو مناسبت فرخنده با آغاز فصل دیگری از تلاش و کوشش آموزشی و پژوهشی، آفرینش هنری و خلاقیت رسانه‌ای در دانشگاه صدا و سیما رابه فال نیک گرفته و ضمن عرض تبریک، از یکایک شما عزیزان و سروران برای هم اندیشی و همدلی و همیاری در جهت پیشرفت و اعتلای این دانشگاه دعوت می کنم.
برای خانواده دانشگاه صدا و سیما در سال جدید سلامتی، شادکامی، برکت و توفیق روز افزون در سایه عنایات حضرت ولی عصر - عجل الله تعالی فرجه الشریف - از پروردگار متعال مسئلت دارم.

با احترام
شهاب اسفندیاری

مراسم تجلیل از نفرات برتر آزمون سراسری ۱۳۹۶ در دانشگاه صدا و سیما برگزار شد.
پذیرش دانشجو از بین داوطلبان مجاز به انتخاب رشته در آزمون سراسری سال 1396
رئیس دانشگاه صداو سیما در سومین نشست مسئولان استانی اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش‌آموزان گفت: مسئولان اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش‌آموزان سراسر کشور می‌توانند ...
رییس دانشگاه صدا و سیما بر هدف‌مندی و به‌روزرسانی خدمات آموزشی مرکز علمی کاربردی رسانه تاکید کرد.
برای دریافت آخرین اخبار مربوط به حج, به آدرس http://labbaik.ir مراجعه کنید