تعداد بازدید : 943 - تاریخ خبر : 1395/12/28 - 04:17
روابط عمومی دانشگاه صدا وسیما
پیام تبریک دکتر اسفندیاری
دکتر شهاب اسفندیاری، رییس دانشگاه صدا و سیما به مناسبت سال نو، پیامی منتشر کرد.
پیام تبریک شهاب اسفندیاری رییس
دانشگاه صداوسیما

استادان ارجمند، همکاران گرامی و دانشجویان عزیز؛
با سلام و ادب
اکنون که عید نوروز و آغاز سال جدید متبرک و منّور  به میلاد با سعادت بانوی دو عالم حضرت صدیقه طاهره - سلام الله علیها - گردیده است، تقارن این دو مناسبت فرخنده با آغاز فصل دیگری از تلاش و کوشش آموزشی و پژوهشی، آفرینش هنری و خلاقیت رسانه‌ای در دانشگاه صدا و سیما رابه فال نیک گرفته و ضمن عرض تبریک، از یکایک شما عزیزان و سروران برای هم اندیشی و همدلی و همیاری در جهت پیشرفت و اعتلای این دانشگاه دعوت می کنم.
برای خانواده دانشگاه صدا و سیما در سال جدید سلامتی، شادکامی، برکت و توفیق روز افزون در سایه عنایات حضرت ولی عصر - عجل الله تعالی فرجه الشریف - از پروردگار متعال مسئلت دارم.

با احترام
شهاب اسفندیاری

رئیس دانشگاه صدا وسیما در حکمی مسعود طالبی را به سمت سرپرست اداره کل آموزش دانشگاه و دکتر محمد علی سبقتی به سمت سرپرست گروه فناوری ارتباطات و اطلاعات دانشکده ف...
نخستین جلسه شورای فرهنگی دانشگاه صدا و سیما با حضور اعضای جدید، برگزار شد.
نشست گرامیداشت شاعر نامدار و بلند آوازه ایران زمین، خواجه حافظ شیرازی در دانشگاه صدا و سیما برگزار شد.
تجلیل از استادان و پیشکسوتان علوم ارتباطات کشور در چهارمین همایش بین المللی مدیریت رسانه
آیین تودیع و معارفه رییس دانشکده دین و رسانه دانشگاه صدا وسیما در سالن آمفی تئاتر این دانشکده در شهر قم برگزار شد.