تاریخ خبر:‌پنج شنبه ۲۵ مهر ۱۳۹۸ - بازدید:‌۶۵۷
بازدید علمی و آموزشی استادان و دانشجویان دانشگاه از مجموعه ابرآروان
کسب و کاری برای سرعت و امنیت مجازی

مرکز کارآفرینی، رشد و نوآوری دانشگاه به منظور آشنایی و ارتباط موثر دانشجویان با محیط های کسب و کار نوپا و موفق ملی  تور آشنایی با مجموعه ابرآروان را برگزار نمود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما مرکز کارآفرینی، رشد و نوآوری دانشگاه به منظور آشنایی و ارتباط موثر دانشجویان با محیط های کسب و کار نوپا و موفق ملی و فرصت های همکاری و توسعه فرهنگ کارآفرینی تور آشنایی با مجموعه ابرآروان را برگزار نمود.

این برنامه با حضور یکی از موسسان، مدیر اجرایی، مدیر سرمایه انسانی و فرهنگ سازمانی و مدیر ارتباطات شرکت آغاز گردید و دانشجویان با نوع فعالیت ها، محدودیت ها و نیازهای موجود در کشور در این حوزه، سازوکار این کسب و کار، مشتریان، خدمات و ذینفعان آن آشنا شده سپس جریان ایده تا تاسیس و روند رشد مجموعه و جذب سرمایه گذار و توسعه یافتن آن شرح داده شد. در مرحله بعد افق های پیش رو و نیازهای حال حاضر آن مجموعه و حمایت هایی که می توانند از طرح های خلاقانه داشته باشند، برای دانشجویان بیان گردید.
در ادامه استادان و دانشجویان از امکانات سخت افزاری و نرم افزاری، فضاهای مانیتورینگ، پشتیبانی و حفاظت اطلاعات، بخش طراحی و بخش فرهنگ سازمانی، بازاریابی دیجیتالی و بخش های اجرایی و تفریحی- خدماتی شرکت بازدید به عمل آمد و توضیحاتی درخصوص کارکرد هر قسمت به دانشجویان ارائه گردید.

انعکاس گسترده ششمین برنامه بین المللی تبادل علم و فناوری در رسانه‌های سراسری
دکتر شهاب اسفندیاری در احکامی مدیران امور دانشجویی، فرهنگی، روابط عمومی و امور پژوهشی دانشگاه را انتصاب کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما، ششمین نشست تبادل تجربیات علم و فناوری(STEP) در کشورهای اسلامی از روز شنبه 18 آبان 98 آغاز به کار کرد
تور بازدید و آشنایی با هلدینگ فناپ و استارت آپ های مستقر در پارک علم و فناوری پردیس
متن کامل سخنرانی دکتر شهاب اسفندیاری درابتدای ششمین نشست برنامه تبادل علم و فناوری(استپ)