تاریخ خبر:‌چهارشنبه ۱۷ مهر ۱۳۹۸ - بازدید:‌۸۵۳
نشست ظرفیت های اربعین در دانشگاه کربلا با مشارکت استادان دانشگاه صدا و سیما

دانشگاه صدا و سیما در دانشگاه کربلا مدیریت نشست ظرفیت های اربعین را برعهده خواهد داشت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما به نقل از پایگاه خبری الاربعین، همزمان با مراسم اربعین حسینی، نشست های ۵ روزه ای با هدف شبکه سازی دانشمندان جهان اسلام و ایجاد بستر های مطالعات و همکاری‌های علمی در محور های اربعین پژوهی برگزار خواهد شد و بیش از 50 مقاله و سخنرانی علمی‌ با مشارکت دانشمندان برجسته جهان اسلام از کشور های مختلف ارائه خواهد شد.
این گردهمایی با مشارکت اتحادیه اساتید عراق و همچنین مراکز علمی و پژوهشی کشور برگزار می‌گردد. همکاران علمی این همایش شامل دانشگاه امام صادق ع، دانشگاه صدا و سیما، مجمع بین المللی اساتید مسلمان دانشگاه‌ها، انجمن علمی حوزه و پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی، معاونت بین الملل بعثه مقام معظم رهبری در حج و زیارت و اساتید سایر دانشگاه‌های کشور هستند.
همچنین با همکاری اتحادیه اساتید دانشگاه‌های عراق، استادانی از دانشگاه کربلا، دانشگاه مستنصریه، دانشگاه واسط، دانشگاه بغداد، کوفه و سایر دانشگاه‌های عراق در این همایش مشارکت خواهند داشت.
نشست تخصصی بررسی ظرفیت های ارتباطی و رسانه ای اربعین به مدیریت دانشگاه صدا و سیما در روز جمعه 26 مهرماه کربلا با حضور اساتید برجسته حوزه رسانه برگزار خواهد شد.
شایان ذکر است آقایان دکتر اسفندیاری، معتمدی، شاکری نژاد، ساعی و حسینی از اعضای هیئت علمی دانشگاه صدا و سیما و دکتر سهیل اسعد از کشور آرژانتین در پنل های جداگانه ای به طرح مباحث خواهند پرداخت.

انعکاس گسترده ششمین برنامه بین المللی تبادل علم و فناوری در رسانه‌های سراسری
دکتر شهاب اسفندیاری در احکامی مدیران امور دانشجویی، فرهنگی، روابط عمومی و امور پژوهشی دانشگاه را انتصاب کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما، ششمین نشست تبادل تجربیات علم و فناوری(STEP) در کشورهای اسلامی از روز شنبه 18 آبان 98 آغاز به کار کرد
تور بازدید و آشنایی با هلدینگ فناپ و استارت آپ های مستقر در پارک علم و فناوری پردیس
متن کامل سخنرانی دکتر شهاب اسفندیاری درابتدای ششمین نشست برنامه تبادل علم و فناوری(استپ)