تاریخ خبر:‌چهارشنبه ۳ مهر ۱۳۹۸ - بازدید:‌۲۲۸۳
اطلاعیه مهم شماره 2

جدول زمان‌بندی مصاحبه حضوری (علمی و صلاحیت عمومی)جدول زمان‌بندی مصاحبه حضوری (علمی و صلاحیت عمومی)

بدین‌وسیله از داوطلبانی که فهرست اسامی آنان در پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان سنجش آموزش کشور به عنوان معرفی‌شدگان کد 23 رشته‌های دارای شرایط خاص دانشگاه صدا و سیما در آزمون سراسری سال 1398 درج گردیده و در زمان مقرر نسبت به ثبت‌نام اینترنتی و بارگذاری (صحیح و کامل) مدارک لازم در سامانه‌ی گلستان این دانشگاه اقدام نموده‌اند، دعوت می‌نماید با توجه به نکات ذیل و براساس جدول زمان‌بندی مشخص شده در پیوست این اطلاعیه و با دردست داشتن مدارک لازم در اطلاعیه قبلی، جهت انجام مراحل مصاحبه به نشانی تهران، خیابان ولیعصر(عج)، ابتدای بزرگراه آیت اله هاشمی رفسنجانی (نیایش)، دانشگاه صداوسیما مراجعه نمایند.

تذکرات مهم:

1) پرینت گواهی ثبت‌نام اینترنتی در سیستم گلستان، مجوز ورود به دانشگاه و انجام مصاحبه می‌باشد.
2) عدم مراجعه داوطلبان طبق جدول زمان‌بندی اعلام شده به منزله انصراف تلقی شده و فرصت دیگری برای انجام مراحل مذکور وجود نخواهد داشت و هیچ اعتراضی وارد نخواهد بود.
3) با توجه به اینکه زمان‌بندی اعلام شده تقریبی است، تا حدود یک ساعت و نیم بعد از زمان اعلام شده را جهت مصاحبه خود، برنامه‌ریزی کنید.
4) داوطلبان حداقل پانزده دقیقه قبل از ساعت تعیین شده در جدول زمان‌بندی، برای انجام امور مقدماتی از جمله تحویل دادن فرم پرسشنامه علمی و بررسی صلاحیت عمومی در محل مصاحبه حضور داشته باشد. کدرشته محل‌های گروه آزمایشی ریاضی و فیزیک به دانشکده فنی و مهندسی رسانه، کد رشته محل‌های گروه آزمایشی هنر به دانشکده تولید رادیو و تلویزیون و کدرشته محل‌های گروه آزمایشی علوم انسانی به دانشکده ارتباطات و رسانه مراجعه نمایند.
5) وجه پرداختی در صورت انصراف، عدم پذیرش، اشتباه در انتخاب کدرشته محل و... به هیچ عنوان قابل استرداد نیست.
6) در هنگام مراجعه داوطلبان جهت ارزیابی علمی و بررسی صلاحیت عمومی، لازم است اصل و تصویر تمامی مدارکی که داوطلب در زمان ثبت‌نام اینترنتی مصاحبه حضوری بارگذاری کرده است در روز برگزاری مصاحبه به شرح ذیل ارائه نماید. در صورت ناقص بودن مدارک، از وی مصاحبه به عمل نخواهد آمد.

مدارک مورد نیاز برای ارائه در مصاحبه حضوری

- پرینت گواهی ثبت‌نام اینترنتی در سیستم گلستان
- تصویر کارنامه اولیه داوطلب در آزمون سراسری 1398
- فرم تکمیل شده (بصورت تایپ شده) پرسشنامه مصاحبه علمی که به امضاء داوطلب رسیده است.
- 3 قطعه عکس 4×3 تمام رخ و جدید (پشت‌نویسی شده)
- اصل و تصویر کارت ملی (پشت و رو)
- اصل و تصویر تمام صفحات شناسنامه
- اصل و تصویر گواهی پایان دوره پیش دانشگاهی
- اصل و تصویر مدرک تأیید شده برای استفاده از سهمیه شاهد و ایثارگر
- اصل و تصویر کارت پایان خدمت یا مدرکی که وضعیت نظام وظیفه را مشخص نماید (مخصوص برادران)
- فرم تکمیل شده (بصورت تایپ شده) مشخصات بررسی صلاحیت عمومی که به امضاء داوطلب رسیده است.
- فرم تکمیل شده (بصورت دستنویس) تعهدنامه داوطلبان مصاحبه حضوری که به امضاء داوطلب رسیده است.

تذکر: داوطلبان رشته‌های کارشناسی کارگردانی تلویزیون و تلویزیون و هنرهای دیجیتال، آثار و یا نمونه کارهای تولید شده از قبیل فیلم، عکس، نقاشی، شعر، صنایع دستی، فیلم‌نامه، نمایش‌نامه و آثار پژوهشی را به همراه داشته باشند.
7) شرکت در مرحله ارزیابی علمی و صلاحیت عمومی برای تمامی داوطلبان الزامیست و عدم مراجعه داوطلبان در این مرحله به منزله انصراف قطعی وی تلقی می‌شود.

برای دریافت جدول زمانبندی مراجعه برای مصاحبه حضوری اینجا را کلیک کنید

انعکاس گسترده ششمین برنامه بین المللی تبادل علم و فناوری در رسانه‌های سراسری
دکتر شهاب اسفندیاری در احکامی مدیران امور دانشجویی، فرهنگی، روابط عمومی و امور پژوهشی دانشگاه را انتصاب کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما، ششمین نشست تبادل تجربیات علم و فناوری(STEP) در کشورهای اسلامی از روز شنبه 18 آبان 98 آغاز به کار کرد
تور بازدید و آشنایی با هلدینگ فناپ و استارت آپ های مستقر در پارک علم و فناوری پردیس
متن کامل سخنرانی دکتر شهاب اسفندیاری درابتدای ششمین نشست برنامه تبادل علم و فناوری(استپ)