تاریخ خبر:‌شنبه ۱۸ خرداد ۱۳۹۸ - بازدید:‌۱۲۲۰
افزایش کمک هزینه پایان نامه‌های دانشجویی

بر اساس هماهنگی‌های به عمل آمده و موافقت رییس محترم سازمان، میزان کمک هزینه پایان نامه و پرداخت عیدی و بن کتاب افزایش قابل توجهی یافته است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما بر اساس هماهنگی‌های به عمل آمده و موافقت رییس محترم سازمان، میزان کمک هزینه پایان نامه و پرداخت عیدی و بن کتاب به شرح زیر افزایش قابل توجهی یافته است.
بنابر مصوبه شورای دانشگاه به پایان نامه‌های کاردانی، کارشناسی و کارشناسی ارشد پس از تایید معاونت آموزش به ترتیب 70، 100 و 200 هزار تومان تعلق گرفته و به حساب دانشجویان واریز خواهد شد.
همچنین هزینه خرید کتاب دانشجویی در قالب بن کتاب به مبلغ 100 هزار تومان در هفته کتاب و نیز مبلغ 200 هزار تومان به عنوان عیدی دانشجویان در روز دانشجو درنظر گرفته شده است.

در این بخش می توانید دفترچه همیار انتخاب رشته کنکور سراسری را دریافت کنید.
در این بخش داوطلبان می توانند پاسخ های کارشناسان به سوالات متداول اغلب داوطلبان کنکور سراسری را مطالعه نمایند
دکتر اسفندیاری رئیس دانشگاه صدا وسیما در حکمی سیدرضا شریفی را به سمت سرپرست امور اداری دانشگاه منصوب کرد.
قابل توجه معرفی شدگان چند برابر ظرفیت رشته‌های شرایط خاص دانشگاه صدا و سیما در آزﻣﻮن تحصیلات تکمیلی سال 1398
همزمان با صدور حکم جناب آقای عرفاتی مدیر مسئول جدید روزنامه جام جم بر شیوه‌های نوین تعامل با دانشگاه صدا و سیما تاکید شد.