تاریخ خبر:‌شنبه ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۸ - بازدید:‌۸۸۰
در قالب کارگاه‌های دانشگاهی سی و هفتمین جشنواره جهانی فیلم فجر
دانشگاه رسانه ملی میزبان اساتید جهانی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما نشست ها و کارگاه‌های دانشگاهی سی و هفتمین جشنواره جهانی فیلم فجر در دانشگاه صدا و سیما برگزار خواهد شد.

مجموعه نشست های دانشگاهی سی و هفتمین جشنواره جهانی فیلم فجر ازشنبه ۳۱ فروردین تا چهارشنبه ۴ اردیبهشت برگزار می‌شود که دانشگاه صدا و سیما از دوشنبه دوم اردیبهشت تا چهارشنبه چهارم اردیبهشت ماه میزبان اساتید خارجی هنر و رسانه خواهد بود. همچنین در کنار این کارگاه‌ها، اکران‌های دانشگاهی نیز در برنامه گنجانده شده که برنامه زمانبندی و عناوین فیلم ها متعاقباً اعلام خواهد شد. لازم به ذکر است سایر کارگاه‌ها و نشست‌های تخصصی جشنواره همزمان با دانشگاه صدا و سیما در دانشگاه‌های هنر، تهران و سوره برگزار خواهد شد.

خبر درگذشت مادر شهیدان والامقام رضاعلی و حسن رضا بابایی و مادربزرگ شهید جلال پارسائیان موجب تاثر و اندوه اینجانب و همکاران محترم دانشگاه صداوسیما گردید.
آیین افتتاحیه دوره پایانی جشنواره ملی رسانش ویژه برگزیدگان جشنواره روز شنبه 26 مرداد در دانشگاه صدا و سیما برگزار شد.
در این بخش می توانید دفترچه همیار انتخاب رشته کنکور سراسری را دریافت کنید.
در این بخش داوطلبان می توانند پاسخ های کارشناسان به سوالات متداول اغلب داوطلبان کنکور سراسری را مطالعه نمایند
دکتر اسفندیاری رئیس دانشگاه صدا وسیما در حکمی سیدرضا شریفی را به سمت سرپرست امور اداری دانشگاه منصوب کرد.