تاریخ خبر:‌چهارشنبه ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۸ - بازدید:‌۸۹۷
به همت مدیریت همکاری های علمی و امور بین الملل
انعقاد تفاهم نامه همکاری با سازمان رسانه ای اوج

روسای دانشگاه صدا و سیما و سازمان هنری اوج تفاهم نامه همکاری امضاء کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما پیش از انعقاد این تفاهم نامه، جلسات مشترکی بین این دو مرکز برگزار شد و مدیران دو مجموعه به نقاط اشتراک خوبی جهت همکاری دانشگاه و سازمان اوج رسیدند.
بر اساس این تفاهم نامه مواردی چون برگزاری کارگاه‌های آموزشی، انجام پژوهش های کاربردی فرهنگی و رسانه ای، برگزاری جشنواره‌ها و همایش های ملی و بین المللی در دستور کار مشترک قرار خواهد گرفت تا فصلی باشد برای تقویت روزافزون جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی و کشف استعدادهای جوان فرهنگی و رسانه ای.

بخش عملی دوره آزاد گویندگی و فن بیان به همت مدیریت آموزش های آزاد و مجازی دانشگاه برگزار شد.
 بر اساس هماهنگی‌های به عمل آمده و موافقت رییس محترم سازمان، میزان کمک هزینه پایان نامه و پرداخت عیدی و بن کتاب افزایش قابل توجهی یافته است.
جمعی از اساتید،مدیران و دانشجویان دانشگاه به منظور آشنایی با فرآیندهای کسب و کار دیجیتالی از مجموعه دیجی کالا بازدید نمودند.
خبر درگذشت استاد ارجمند و هنرمند فرهیخته جناب آقای «مسعود دشتبان» استاد پیشکسوت دانشگاه صدا و سیما  پس از تحمل یک دوره سخت بیماری موجب تأسف و تأثر شد.
دکتر اسفندیاری در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری فارس از پذیرش دانشجوی کارشناسی ارشد رشته روزنامه‌نگاری رادیو و تلویزیون در این دانشگاه برای نخستین بار در کشور خبر...