تاریخ خبر:‌سه شنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۸ - بازدید:‌۱۱۰۲
رئیس سازمان تبلیغات اسلامی در سیزدهمین همایش حکمت مطهر
شاهکار شهید مطهری ارائه راه حل از مفاهیم دین بود

حجت‌الاسلام قمی‌ با بیان این‌که یکی از نشانه‌های به‌روز بودن اندیشه شهید مطهری ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌متناسب با زمان و مکان حرکت کردن ایشان است، گفت:‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ شهید مطهری باورهای بنیادی دین را متناسب با شرایط روز بازخوانی کرد. ایشان توحید، نبوت، امامت را متناسب با ارتقای سطح فهم، احوال، هویت و درد روز جامعه معنی کرد، زیرا هر کدام از این باورها متناسب با شرایط روز و سطح فهم متفاوت است.

حجت‌الاسلام قمی‌با بیان این‌که یکی از نشانه‌های به‌روز بودن اندیشه شهید مطهری ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌متناسب با زمان و مکان حرکت کردن ایشان است، گفت:‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ شهید مطهری باورهای بنیادی دین را متناسب با شرایط روز بازخوانی کرد. ایشان توحید، نبوت، امامت را متناسب با ارتقای سطح فهم، احوال، هویت و درد روز جامعه معنی کرد، زیرا هر کدام از این باورها متناسب با شرایط روز و سطح فهم متفاوت است.
قمی تصریح کرد: مقام معظم رهبری فرمودند در برهه‌ای از زمان بنا بود به همراه شهید مطهری و شهید بهشتی برنامه‌ای مشترک در زمینه اندیشه دینی ارائه کنیم، اما بنا بود محوریت اصلی با شهید مطهری باشد و بنده و شهید بهشتی یادداشت‌های خود را به ایشان می‌دادیم که بسیاری از این یادداشت‌های بنده در کتاب‌های شهید مطهری نمایان است. این قرابت و هماهنگی و هم‌افزایی اندیشه این دو بزرگوار منبعث از قرآن است که در آثار متعدد هر دو قابل دنبال کردن است‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌.
رئیس سازمان تبلیغات اسلامی‌با اشاره به دغدغه مهم مقام معظم رهبری و شهید مطهری افزود‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌: هر دوی این بزرگواران دغدغه‌شان رواج اسلام ناب بود که متأسفانه گاهی مفاهیم آن در ذهن مردم واژگون شده بود و نیاز به اصلاح داشت‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌.
وی ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ادامه داد: امام خمینی(ره) ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌می‌فرماید؛ اسلام نه تنها در دانشگاه‌ها، حتی در حوزه‌های علمیه نیز غریب و مهجور مانده است و مقام معظم رهبری فرمودند؛ نظام اندیشه دینی به اصلاح در زمینه تلقی اسلام نیاز دارد و این از شاهکارهای شهید مطهری است که مفاهیم بنیادی را برای اصلاح این تلقی‌ها ارائه کردند.

خبر درگذشت مادر شهیدان والامقام رضاعلی و حسن رضا بابایی و مادربزرگ شهید جلال پارسائیان موجب تاثر و اندوه اینجانب و همکاران محترم دانشگاه صداوسیما گردید.
آیین افتتاحیه دوره پایانی جشنواره ملی رسانش ویژه برگزیدگان جشنواره روز شنبه 26 مرداد در دانشگاه صدا و سیما برگزار شد.
در این بخش می توانید دفترچه همیار انتخاب رشته کنکور سراسری را دریافت کنید.
در این بخش داوطلبان می توانند پاسخ های کارشناسان به سوالات متداول اغلب داوطلبان کنکور سراسری را مطالعه نمایند
دکتر اسفندیاری رئیس دانشگاه صدا وسیما در حکمی سیدرضا شریفی را به سمت سرپرست امور اداری دانشگاه منصوب کرد.