تاریخ خبر:‌سه شنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۸ - بازدید:‌۸۲۶
مسول دفتر نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاههای کشور در سیزدهمین همایش حکمت مطهر:
بیانات استاد مطهری راه گشای گام دوم انقلاب

حجت الاسلام دکتر رستمی در سیزدهمین همایش حکمت مطهر که در دانشگاه صداوسیما برگزار شد،گفت: استاد شهید مطهری از دانشمندانی بودند که ننشستند، بلکه حرکت کردند هم در جهاد علمی و هم در جهاد معنویت که نمونه ان حضور در تمامی صحنه‌های انقلاب به خصوص شورای انقلاب بود.

وی با بیان اینکه شهید استاد مطهری در دو جهاد علمی سلبی و ایجابی بسیار فعال بودند، تاکید کرد: نمونه‌های این کاراها و اقدامات را می توان مبارزه با هرگونه مارکسیستی و ناسیانولویست کور نام برد.
وی با بیان اینکه به گفته امام راحل تمامی اثار شهید مطهری اسلامی و قابل استفاده است، یاداور شد: محرومیت جدی این شهید بعد از شهادت مظلومانه حوزه معرفت و نظام اسلامی اتفاق افتاد.
مسئول دفتر نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاهها وجه دیگر برگزاری این همایش را بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی عنوان کرد و ادامه داد: استفاده از بیانات شهید مطهری می تواند برای پیش برد این گام بسیار موثر باشد.
وی با بیان اینکه گام دوم یکی از نقاط اوج رهبری است، تصریح کرد: دانشگاهیان به این گام مهم توجه کنند و از آن به عنوان یک مطالبه جدی نام ببرند.

خبر درگذشت مادر شهیدان والامقام رضاعلی و حسن رضا بابایی و مادربزرگ شهید جلال پارسائیان موجب تاثر و اندوه اینجانب و همکاران محترم دانشگاه صداوسیما گردید.
آیین افتتاحیه دوره پایانی جشنواره ملی رسانش ویژه برگزیدگان جشنواره روز شنبه 26 مرداد در دانشگاه صدا و سیما برگزار شد.
در این بخش می توانید دفترچه همیار انتخاب رشته کنکور سراسری را دریافت کنید.
در این بخش داوطلبان می توانند پاسخ های کارشناسان به سوالات متداول اغلب داوطلبان کنکور سراسری را مطالعه نمایند
دکتر اسفندیاری رئیس دانشگاه صدا وسیما در حکمی سیدرضا شریفی را به سمت سرپرست امور اداری دانشگاه منصوب کرد.