تاریخ خبر:‌سه شنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۸ - بازدید:‌۴۹۲
مسول دفتر نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاههای کشور در سیزدهمین همایش حکمت مطهر:
بیانات استاد مطهری راه گشای گام دوم انقلاب

حجت الاسلام دکتر رستمی در سیزدهمین همایش حکمت مطهر که در دانشگاه صداوسیما برگزار شد،گفت: استاد شهید مطهری از دانشمندانی بودند که ننشستند، بلکه حرکت کردند هم در جهاد علمی و هم در جهاد معنویت که نمونه ان حضور در تمامی صحنه‌های انقلاب به خصوص شورای انقلاب بود.

وی با بیان اینکه شهید استاد مطهری در دو جهاد علمی سلبی و ایجابی بسیار فعال بودند، تاکید کرد: نمونه‌های این کاراها و اقدامات را می توان مبارزه با هرگونه مارکسیستی و ناسیانولویست کور نام برد.
وی با بیان اینکه به گفته امام راحل تمامی اثار شهید مطهری اسلامی و قابل استفاده است، یاداور شد: محرومیت جدی این شهید بعد از شهادت مظلومانه حوزه معرفت و نظام اسلامی اتفاق افتاد.
مسئول دفتر نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاهها وجه دیگر برگزاری این همایش را بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی عنوان کرد و ادامه داد: استفاده از بیانات شهید مطهری می تواند برای پیش برد این گام بسیار موثر باشد.
وی با بیان اینکه گام دوم یکی از نقاط اوج رهبری است، تصریح کرد: دانشگاهیان به این گام مهم توجه کنند و از آن به عنوان یک مطالبه جدی نام ببرند.

بخش عملی دوره آزاد گویندگی و فن بیان به همت مدیریت آموزش های آزاد و مجازی دانشگاه برگزار شد.
 بر اساس هماهنگی‌های به عمل آمده و موافقت رییس محترم سازمان، میزان کمک هزینه پایان نامه و پرداخت عیدی و بن کتاب افزایش قابل توجهی یافته است.
جمعی از اساتید،مدیران و دانشجویان دانشگاه به منظور آشنایی با فرآیندهای کسب و کار دیجیتالی از مجموعه دیجی کالا بازدید نمودند.
خبر درگذشت استاد ارجمند و هنرمند فرهیخته جناب آقای «مسعود دشتبان» استاد پیشکسوت دانشگاه صدا و سیما  پس از تحمل یک دوره سخت بیماری موجب تأسف و تأثر شد.
دکتر اسفندیاری در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری فارس از پذیرش دانشجوی کارشناسی ارشد رشته روزنامه‌نگاری رادیو و تلویزیون در این دانشگاه برای نخستین بار در کشور خبر...