تاریخ خبر:‌سه شنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۸ - بازدید:‌۷۳۳
نائب رئیس مجلس شورای اسلامی در سیزدهمین همایش حکمت مطهر:
زنده نگه داشتن فکر و راه و اندیشه شهید مطهری نباید فراموش شود

دکتر علی مطهری دز سیزدهمین همایش حکمت مطهر که در دانشگاه صداوسیما برگزار شد، افزود: توجه به شهید مطهری و زنده نگه داشتن فکر و راه و اندیشه ایشان باشد نه اینکه فقط به یاد کردن یک فرد ختم شود.

وی علت توجه‌های مکرر امام(ره) در زمان شهادت شهید مطهری و صادر کردن پیامی‌به این منظور برای وجود همین مسایل نام برد و اظهار کرد: امام (ره) بعد از شهادت استاد مطهری در مدرسه فیضیه قم حضور پیدا کردند و اشک ریختند و سالهای بعد به بهانه‌های مختلف در این مورد صحبت کردند.
وی با بیان اینکه امام (ره) توجه داشتند که فکر و راه شهید مطهری ادامه پیدا کند، تصریح کرد: مقام معظم رهبری نیز بر همین مسئله تاکید دارند که باید اندیشه و فکر ان شهید همام بیش از پیش ادامه پیدا کند.
مطهری به صحبت های مقام معظم رهبری پیرامون شهید مطهری اشاره داشت و تاکید کرد: رهبری توجه می‌کنند که آثار شهید مطهری با دسیسه‌های دشمنان انقلاب اسلامی نابود شود چرا که تلاش ایشان حفظ و نگهداری اسلام بود.
وی گفت:هدف استاد مطهری انقلاب نبود بلکه اسلام بود چرا که این راه در افکار و اندیشه‌های برخی از روحانیون زمان انقلاب متفاوت بود و فقط تنها به دنبال نابودی شاه بودند و میگفتند بعد از آن با گروه‌های مجاهدین خلق به توافق خواهیم رسید.

خبر درگذشت مادر شهیدان والامقام رضاعلی و حسن رضا بابایی و مادربزرگ شهید جلال پارسائیان موجب تاثر و اندوه اینجانب و همکاران محترم دانشگاه صداوسیما گردید.
آیین افتتاحیه دوره پایانی جشنواره ملی رسانش ویژه برگزیدگان جشنواره روز شنبه 26 مرداد در دانشگاه صدا و سیما برگزار شد.
در این بخش می توانید دفترچه همیار انتخاب رشته کنکور سراسری را دریافت کنید.
در این بخش داوطلبان می توانند پاسخ های کارشناسان به سوالات متداول اغلب داوطلبان کنکور سراسری را مطالعه نمایند
دکتر اسفندیاری رئیس دانشگاه صدا وسیما در حکمی سیدرضا شریفی را به سمت سرپرست امور اداری دانشگاه منصوب کرد.