تاریخ خبر:‌سه شنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۸ - بازدید:‌۴۳۹
نائب رئیس مجلس شورای اسلامی در سیزدهمین همایش حکمت مطهر:
زنده نگه داشتن فکر و راه و اندیشه شهید مطهری نباید فراموش شود

دکتر علی مطهری دز سیزدهمین همایش حکمت مطهر که در دانشگاه صداوسیما برگزار شد، افزود: توجه به شهید مطهری و زنده نگه داشتن فکر و راه و اندیشه ایشان باشد نه اینکه فقط به یاد کردن یک فرد ختم شود.

وی علت توجه‌های مکرر امام(ره) در زمان شهادت شهید مطهری و صادر کردن پیامی‌به این منظور برای وجود همین مسایل نام برد و اظهار کرد: امام (ره) بعد از شهادت استاد مطهری در مدرسه فیضیه قم حضور پیدا کردند و اشک ریختند و سالهای بعد به بهانه‌های مختلف در این مورد صحبت کردند.
وی با بیان اینکه امام (ره) توجه داشتند که فکر و راه شهید مطهری ادامه پیدا کند، تصریح کرد: مقام معظم رهبری نیز بر همین مسئله تاکید دارند که باید اندیشه و فکر ان شهید همام بیش از پیش ادامه پیدا کند.
مطهری به صحبت های مقام معظم رهبری پیرامون شهید مطهری اشاره داشت و تاکید کرد: رهبری توجه می‌کنند که آثار شهید مطهری با دسیسه‌های دشمنان انقلاب اسلامی نابود شود چرا که تلاش ایشان حفظ و نگهداری اسلام بود.
وی گفت:هدف استاد مطهری انقلاب نبود بلکه اسلام بود چرا که این راه در افکار و اندیشه‌های برخی از روحانیون زمان انقلاب متفاوت بود و فقط تنها به دنبال نابودی شاه بودند و میگفتند بعد از آن با گروه‌های مجاهدین خلق به توافق خواهیم رسید.

بخش عملی دوره آزاد گویندگی و فن بیان به همت مدیریت آموزش های آزاد و مجازی دانشگاه برگزار شد.
 بر اساس هماهنگی‌های به عمل آمده و موافقت رییس محترم سازمان، میزان کمک هزینه پایان نامه و پرداخت عیدی و بن کتاب افزایش قابل توجهی یافته است.
جمعی از اساتید،مدیران و دانشجویان دانشگاه به منظور آشنایی با فرآیندهای کسب و کار دیجیتالی از مجموعه دیجی کالا بازدید نمودند.
خبر درگذشت استاد ارجمند و هنرمند فرهیخته جناب آقای «مسعود دشتبان» استاد پیشکسوت دانشگاه صدا و سیما  پس از تحمل یک دوره سخت بیماری موجب تأسف و تأثر شد.
دکتر اسفندیاری در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری فارس از پذیرش دانشجوی کارشناسی ارشد رشته روزنامه‌نگاری رادیو و تلویزیون در این دانشگاه برای نخستین بار در کشور خبر...